Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Xbox One RPG játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(111)
DLC tartalom
(14)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(10)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(118)
Xbox Series S
(84)
Xbox One
(113)
Licenc
Doboz
(32)
Letölthető
(96)
Kulcs
Xbox Live
(94)
Microsoft Store
(10)
Műfaj
Akció
(99)
RPG
(128)
Stratégiai
(9)
Lövöldözős
(17)
Kaland
(3)
Versenyzős
(1)
Szöveg
CS
(8)
EN
(128)
DE
(102)
HU
(2)
RU
(22)
PL
(16)
FR
(37)
ES
(32)
IT
(30)
Zh
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(126)
DE
(53)
RU
(5)
PL
(2)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(16)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a xbox one rpg játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Xbox One RPG játékok – teszt eredménye

A xbox one rpg játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a xbox one rpg játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A xbox one rpg játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

128 termék
4,9 29×
Assassins Creed Origins - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberi történelem rejtélyes korszakában az Assassin's Creed játéksorozat egy újabb izgalmas részében. Az Assassin's Creed Origins-ben megismerheted az Assassin-testvériség megalakulásának és az első assassin életének rendkívüli történetét.
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO146g
4,9 11×
Hogwarts Legacy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
15 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO796
4,9 11×
Diablo III: Eternal Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO506
5,0
Diablo IV - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO680
4,8 10×
Fallout 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Minden idők legjobb poszt-apokaliptikus RPG játékának régóta várt folytatása!
Szuper ár
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO190
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO570
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Wolfenstein-sorozat összes modern epizódjának gyűjteménye, amely a játékosokat egy epikus kalandba viszi egy komor alternatív történelemben, ahol a nácik világuralomra törtek. Tartalmazza a Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood című epizódokat.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO813
5,0
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - Xbox
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy játék, amely a Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik. A központi shogun ereje elbukott, így teret kapnak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolja a szinte folyamatos háborús konfliktus. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO528
5,0
Skyrim: Special Edition - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0204
5,0
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO129hu
5,0
Borderlands 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosz uralta kalandra!
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO579
5,0
South Park: The Fractured But Whole - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A sikeres, 2014-es játék folytatása, ezúttal új harcrendszerrel és szuperhős témákkal.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO325
5,0
Bioshock Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ken Levine szerző tollából származó három kultikus lövöldözős játék teljes kollekciója. Látogass el Rapture-be, a tenger alatti utópiába, amely őrült káosszá változott, majd repülj el a magason a felhőkben lebegő gyönyörű Columbia-ba. Mindhárom játék továbbfejlesztett grafikával, élesebb textúrákkal rendelkezik, illetve az összes DLC-t tartalmazzák.
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO238
4,5 13×
Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO146f
4,5
Tom Clancys The Division 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az akció-RPG orientált játék folytatása MMO elemekkel. A The Division nyitott világ nagyon gazdag és rengeteg lehetőséget kínál.
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO477
4,5
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0175
5,0
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
19 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0465hu
5,0
Starfield: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
42 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2142
5,0
Sea of Thieves: Deluxe Upgrade - Xbox / Windows DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges -
3 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2110
5,0
Fallout 4: Nuka-World - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1016
5,0
Dark Souls III Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG
40 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0279
Dragons Dogma 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0464
Persona 3 Reload - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0458
Like a Dragon: Infinite Wealth - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: XBSE0457
Jakub NěmecDiablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ