A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Xbox One Wireless Controller Lunar White

Termékkatalógus
Xbox One Wireless Controller Lunar White
4,9 9 értékelés
Gamepad
Kód:  MXO008b2 Termékszám:  GK4-00019 Gyártó honlapja:

Xbox One Wireless Controller Lunar White

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!
Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One Wireless Controller Lunar White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Lunární. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Wireless Controller Lunárny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Lunar White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ