A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black

Termékkatalógus
Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black
4,8 207 értékelés
Kontroller - kiváló minőségű vezeték nélküli elit Xbox kontroller, cserélhető különböző fém karokkal és irányvezérlőkkel, személyre szabott ergonomikus működést biztosít. Fedezd fel a beállításokat, amelyek segíthetik javítani a pontosságot, a sebességet és a gombok hozzáférhetőségét a különböző méretű és formájú fogantyúknak köszönhetően.
Kód:  MXO008b5 Termékszám:  HM3-00009 Gyártó honlapja:

Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black

Az Xbox One Wireless Controller Elite vezeték nélküli játékvezérlőt profi játékosokkal konzultálva fejlesztették ki a multiplayer játékok követelményeihez igazodva. Élvezd az áttörést jelentő pontosságot, a nagyobb sebességet és a személyre szabott kialakítást. Megmutathatod, mire vagy képes, és a kontrollert saját játékstílusodhoz alakíthatod.


Přizpůsobí se tvaru vaší ruky

Tökéletesen illik a kezedbe

A fém karok és az irányítók áthelyezésével személyre szabott, ergonomikus vezérlést alakíthatsz ki. A különböző méretű és formájú karok javítják a pontosságot és a sebességet. Az új irányított vezérléssel a parancsok összesítése egyszerűbb és megbízhatóbb lesz. A hagyományos irányított vezérléssel a fegyverek vagy a parancsok pontosabban választhatók ki. Az Elite kontroller mindig a kezed formájához igazodik.?


Kiváló irányítás és biztonság minden körülmények között

Az Elite vezérlőn négy forgókaros pozíció található. Válaszd ki a csatlakoztatni kívánt karok számát és típusát, és a kontrollert konfiguráld a szükséges állapotra. A felhelyezés és leszerelés egyszerű, nincs hozzá szükség szerszámokra. Az átkapcsoló karokkal ujjaiddal jobban irányíthatod az ütéseket, és a játék vezérlése is pontosabb lesz. Ha egy nehéz ugrással egy időben szeretnél célozni és lőni, akkor az ujjadat nem kell elvenned a karról.

Jistota za každých okolností


Střílejte rychleji

Gyorsabb lövés a finomindító biztosítékkal

A finomindító biztosítékot állítsd át gyorslövésre, ezzel értékes időt nyerhetsz az elsütőgomb minden egyes megnyomásánál. Az egyszerű alkalmazás segítségével a kontroller működését tovább finomíthatod. Állíts be minimum és maximum elsütő értéket, add meg a kar érzékenységét, vagy programozd a gombokat igényeidnek megfelelően. Készíts tetszőleges számú profilt, és minden egyes játékhoz adj meg személyre szabott beállításokat.


Első osztályú megmunkálás

A kontrollert úgy alakították ki, hogy minden részletében megfeleljen a multiplayer játékosok szigorú elvárásainak. A karok, az irányítók és a rozsdamentes acél váltókarok hosszú élettartamot garantálnak. A karok köré helyezett, megerősített alsó gyűrűk minimalizálják a kopást és tökéletesen zökkenőmentes működést biztosítanak. A nagyobb stabilitást és az érintésérzékenységet a rombuszos foganytú garantálja. A továbbfejlesztett markolat segít abban, hogy a kontrollert könnyebben tartsd, tovább és kényelmesebben játszhass. A borítás kellemes tapintású és elegáns megjelenésű.

Első osztályú műhely

Bohaté příslušenství

A csomag tartalma

  • Elite vezeték nélküli kontroller Xbox-hoz.
  • Hordtáska.
  • Négy váltókar.
  • Hatkaros készlet: standard (2), hosszú (2) és hajlított (2).
  • Kétirányú vezérlőkészlet: feszített és standard.
  • Ceruzaelemek.
  • Gyors telepítési útmutató és termékismertető.

A Bluetooth-kapcsolathoz Windows 10 Évfordulós frissítésre és USB 2.0 vagy USB 3.0 portra van szükség a számítógépen. 

Jelentős firmware frissítésre lehet szükség: a letöltésért az internetszolgáltató díjat számolhat fel A frissítésre vonatkozó utasításokat az xbox.com/xboxone/controllerupdate oldalon találod meg.
 
A Bluetooth kapcsolatot számítógépek, tabletek és laptopok támogatják, mobil eszközökön a kapcsolat nem támogatott.

A kiegészítőkön, a fejhallgatón, a billentyűzeten vagy a sztereó fejhallgató Xbox adapterén a Bluetooth kapcsolat nem támogatott.

Bluetoothon egy időben csak egy kontroller használatát javasoljuk.

Útmutató:
A számítógépedet Bluetooth segítségével az alábbi lépéseknek megfelelően párosíthatod:

Ellenőrizd, hogy a Windows 10 Évfordulós frissítés telepítve van-e a számítógépen. A legfrissebb Windows-frissítés beszerzéséről a Windows Update: gyakran feltett kérdések weboldalon olvashatsz.

A legjobb teljesítmény érdekében frissítsd a kontrollert. A frissítést keresd az Xbox One kontroller frissítése Windows 10 alatt témakörben.

Kapcsold be az Xbox vezeték nélküli kontrollert az Xbox gomb megnyomásával.
 
A kontrolleren tartsd lenyomva a párosítás gombot három másodpercig.

A számítógép Start menüjében válaszd ki a Beállítások> Eszközök> Bluetooth és egyéb eszközök opciót. 

Engedélyezd a Bluetooth opciót, hogy a számítógép Bluetooth-eszközöket keressen.

Válaszd a Vezeték nélküli Xbox kontroller> Párosítás opciót.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC, Xbox One Kész!
Platform
PC, Xbox One Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack, MicroUSB Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox One Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox One Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack, MicroUSB Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
Bluetooth Kész!
Kompatibilis operációs rendszer
Windows 10 Kész!

Méretek

Szélesség
110 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Mélység
40 mm Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció, Analóg stick Kész!
Gombok száma
10 × Kész!

Elem

Akkumulátor
Integrált Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Érdeklődnék hogy erre a termékre valóban 24 hónap garancia van önöknél,vagy ez elírás és valójában 12 hónap? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black
Kiegészítők: Xbox One Wireless Controller Elite Játékvezérlő Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Elite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Wireless Controller Elite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Elite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Elite Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ