Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Xbox One X Sports Pack

Termékkatalógus
Xbox One X Sports Pack
Konzol - a sportjátékokból álló előnyös készlet a következő játékokat tartalmazza: FIFA 18, NHL 18, Forza Motorsport 7. Vesd bele magadat a 4K felbontás világába a legnépszerűbb sportjátékokkal
Kód:  MXO007zsport Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One X Sports Pack

Off
Microsoft Xbox One X

Microsoft Xbox One X

A legjobb játékkonzol a piacon, amellyel akár 4K felbontásban is kezelheti a játékot.

Off
Xbox One X

Játék 4K-ban

6 teraflopos gigászi teljesítményével az Xbox One X-nek nincs versenytársa a játékkonzolok között.

Off
Xbox One X

Ragyogó részletek

Csak az Xbox One X platform kínál maximális HDR grafikai részleteket, beleértve a fényt, az árnyékokat és a tükröződéseket.

Off
Xbox One X

Streamelés

A Mixer az egyetlen új generációs szolgáltatás, amely lehetővé teszi a valós idejű interakciót és a csatlakozást a játékok élő streamjeihez.



Gamer vezérlő

Az Xbox One X konzol vezeték nélküli vezérlője csúszásgátló felületével és a Bluetooth technológiának köszönhetően nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt.

Off
Ovladač pro Microsoft Xbox One X

Off
Xbox Live

Az Xbox Live - a világ vezető játékosközössége

Az Xbox One konzolt és a Windows 10-el rendelkező számítógépet használó valamennyi játékos az Xbox Live keretében egyetlen hatalmas közösség részei. Így könnyedén megnyithatják a sikeres játékokat, megoszthatják a nagyszerű játékklipeket, növelhetik a játékosi pontszámukat, fejleszthetik az avatárjukat, figyelhetik, hogyan játszanak a barátaik, vagy meghívhatják őket a chat-en egy csoportos játékra.


Xbox Live Arany tagság

A havi előfizetés keretébe számos egyedi előnyhöz jutsz:

  • Minden hónapban egy ingyenes játék összesen akár 180.000 HUF éves értékben.
  • Exkluzív 50-75% engedmény a játékokra és a kiegészítő játék tartalmakra.
  • Az egész család megkapja az összes funkciót és előnyt - egyetlen Arany tagság elég az egész háztartásnak.
  • A csomag 1 hónapos Game Passt tartalmaz
Off
Xbox Live Gold

Ellátmány új és régebbi játékokból

A Microsoft Xbox One platform több ezer nagyszerű játékot, valamint egy sor exkluzív játékot kínál. Ezek közül a Forza Motorsport 7, a Crackdown 3 vagy a Decay State 2 jelentik a legnagyobb vonzerőt. Csak a Microsoft Xbox One-on játszhatsz a régebbi játékokkal, mivel visszafelé is kompatibilis. Megmarad az összes mentett játékállás, kiegészítés és kemény munkával kivívott sikerélmény az Xbox 360-ból. Újdonságként az első Xbox népszerű játékait is eléri a visszafelé kompatibilitás.

A játékok digitális verziói

Nem tudod kitalálni, hogy hova rakd el a játékok dobozait? Nem akarod folyamatosan cserélgetni a játékok lemezeit a konzol mechanikájában? A játékok elektronikus verziói, amelyeket a fizetés után azonnal letölthetsz, megszabadítanak ezektől a gondoktól.

Off
Digitální hry pro Xbox One X

Off
Xbox Play bárhol

Xbox Play Anywhere

Ha megvásárolod az Xbox Play Anywhere funkciót támogató digitális játékok egyikét, Xbox One konzolon és Windows 10 rendszerrel ellátott készüléken is egyaránt játszhatsz vele, méghozzá további illetékek nélkül.

Paraméterek

Platform

Platform
Xbox One Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
1 024 GB Kész!

Verzió

Verzió
Xbox One X Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One X Sports Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One X Sports Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One X Sports Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One X mit Sportpaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One X mit Sportpaket.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ