Stellar Blade AP+ plus nový vizuál

Nacon xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
Xbox Series X
(26)
Xbox One
(10)
Műfaj
Akció
(7)
RPG
(4)
Stratégiai
(2)
Sport
(4)
Szimulátor
(9)
Szöveg
EN
(26)
DE
(15)
FR
(3)
Szinkron
EN
(26)
DE
(15)
FR
(1)
IT
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nacon xbox Series játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nacon xbox Series játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nacon xbox Series játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nacon xbox Series játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nacon xbox Series játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Nacon xbox Series játékok – típusaik

A leírás elrejtése

Legtöbbet eladott

1.
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft

26 termék
4,7
WRC Generations - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel – 2022-ben a WRC-bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0210
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
2,0
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
5 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0177
Gangs of Sherwood - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció játék 1-4 játékos részére, amely a Robin Hood újraalkotott világában játszódik. A nottinghami seriff seregei a bölcsek köveinek hatalmával most erősebbek, mint valaha, és Anglia népe még soha nem szenvedett ilyen elnyomást...
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0409
1,0
Vampire: The Masquerade Swansong - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
6 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0014
Asterix & Obelix: Heroes - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0425
Garden Life: A Cozy Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
11 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0467
Test Drive Unlimited: Solar Crown - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
31 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0097
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
Terminator: Survivors - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Négy év telt el azóta a nap óta, amikor az emberiség majdnem kihalt. Az esemény igazságát még mindig féligazságok rétege fedi, és Te előbújtál a rejtekhelyedről, hogy megpróbálj újjáépíteni valamiféle társadalmat egy olyan világban, amely, úgy tűnik, el akar pusztítani Téged és az emberiség utolsó, még megmaradt tagjait. Az a feladatod, hogy átfésüld a környéket anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva létrehozd kis csoportod működési bázisát.
Előrendelési ár
28 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0500
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: XBSE0501
Crown Wars: The Black Prince - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A lovagok és banditák, akik mint elszakították láncaikat, csak pusztítást hagynak maguk után. De az árnyékban egy sokkal nagyobb gonosz leselkedik és ármánykodik. Helyezd magad királyságod élére, és vezesd a harcot a gonosz erői ellen ebben a taktikával és stratégiával teli, fordulóalapú játékban.
Előrendelési ár
18 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: XBSE0499
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
Leárazás -9 %
11 490 Ft 12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0015
5,0
Welcome to ParadiZe - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szeretnél egy saját zombitársat? Egy hűséges barátot, aki megvéd a társaidtól és elkísér a kalandjaid során? A ParadiZe ezt valósítja meg. Nálunk a zombik végzik a piszkos munkát. Ez itt ParadiZe. Üdvözlünk.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0468
WRC 10 The Official Game - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0042
Animal Hospital - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Irányíts állatkórházat és gondoskodj az imádni való pácienseidről ebben az állatbarátoknak készült videojátékban!
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0428
Steelrising - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és ellene harcoló robotok világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0238
Session: Skate Sim - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - A Session Skate Sim játék a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0219
Overpass 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0408
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj Michelin csillagot.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0220
Ad Infinitum - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Véget fog valaha érni a háború rémálma? Vajon eljön az a nap, amikor az elméd megnyugvásra lel? Az Ad Infinitum játékban egy német katona szerepében játszol, akit az első világháború borzalmai kísértenek. Miközben elméd a családi otthonod emlékei és a frontvonali lövészárkok között kalandozik, igyekszel megtörni a szenvedés véget nem érő ciklusát.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0382

Nacon xbox Series játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series játékok Nacon Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox Series játékok Nacon
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ