Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

XD Contour, fehér

Termékkatalógus
XD Contour, fehér
Thermo bögre 350 ml-es, 3 óra eltelte után van ital 42 ° C-
Kód:  XDACC048 Termékszám:  P432.533 Gyártó honlapja:

XD Contour, fehér

Akkor is meg kell, hogy ösztönözze a friss reggeli kávé vagy egy finom teát? Hosszabbítsa pihentető pillanatra a környezetüApproxen, és hogy egy italt a munkába vagy iskolába. A bögrék XD Contour könnyebb lesz, mint valaha! Növeli a munka és fáradozás még egy korty meleg ital, amely figyelmezteti Önt egy pihentető pillanat otthonában. Ez egy sokkal kifinomultabb modell elődjénél sorozat Urban. Ez nem csak felülmúlja az egyedülálló apartním design, hanem büszkélkedhet fokozott fenntarthatóság hőmérséklet!Ez a gyakorlati thermocup 350 ml biztosít ügyfeleinek italok hőmérsékletét 42 ° C-on és 3 óra után! Az ideális méret könnyen hordozható, és elfér bármilyen táska és pénztárca.

A funkció legkedveltebb funkciók:

  • Funkcionális thermocup a hőmérsékletet
  • elég kávé, tea munkahelyen vagy iskolában
  • 3 óra eltelte után az ital 42 ° C-
  • bögrék nagy térfogat: 350 ml
  • nagy anyagi (rozsdamentes acél, polipropilén)
  • hordozható
  • eredeti design (borító, szűkült rész - fényes)
  • Elegáns kivitelezés - fehér

Az egyedi megjelenés

Minőségi kidolgozás és nagy anyagi (rozsdamentes acél, polipropilén), hogy bögrék XD Contour legjobb! Modern, igényes kialakítású, a termék fog vonzani első pillantásra. Bögrék sapka szépen csillogó és illik olyan tökéletesen átgondolt keskenyebb szakasz a termék, amelyre a terméket tartott kényelmesen.Mondj igent a nagy adag koffein vagy forró tea felmelegíti a testet és a lelket.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XD Contour, fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Contour, bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Contour, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Contour, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Contour, weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ