AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

XD Design Loooqs Be Fit sötétkék

Termékkatalógus
XD Design Loooqs Be Fit sötétkék
1,0 1 értékelés
Okoskarkötő - napi tevékenységek, alvás és az elégetett kalóriák figyelemmel követése, vízálló IP67, kompatibilis: iOS és Android 4.3 és újabb
Kód:  PFDE15b Termékszám:  P330.100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XD Design Loooqs Be Fit sötétkék

Ezt a fantasztikus fitnesz karkötőt garantáltan soha nem feszed le a kezedről. Mindig veled lesz, és a mindennapjaid kiegészítőévé válik. A fitnesz karkötő nem csak kidolgozott dizájnú, hanem rengeteg hasznos funkciót tölt be. Kövesd nyomon a napi aktivitást, alvást, vagy nézd meg az elégetett kalóriákat. A karkötő különösen sportoláskor jöhet jól, mint futás, erősítés, fitnesz, vagy akár úszás közben. Aggodalomra semmi ok, a karkötő vízálló és IP67 védettségű.

Nagy előnye a figyelmeztetés a bejövő hívásokra rezgés segítségével. A karkötő ábárzolni tudja a célokat is kék LED világítás segítségével. A töltés USB kábelen keresztül történik, amely a csomagolás része.

Legfontosabb jellemzői

  • Hihetetlen, akár 30 napos akkumulátor-üzemidő
  • Kompatibilis  iOS 6.0 és Android 4.3 rendszerekkel
  • Nagyon kényelmes nappali és éjszakai viselet kis tömegének köszönhetően
  • Ingyenes alkalmazás
 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XD Design Loooqs Be Fit sötétkék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Loooqs Be Fit tmavě modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Loooqs Be Fit tmavomodrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Be Fit dunkelblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Be Fit dunkelblau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ