Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XD Design Oova

Termékkatalógus
XD Design Oova
Bluetooth hangszóró - 3W teljesítmény, kapcsolat Bluetooth V3.0-n vagy kábelen keresztül, hangerőszabályzó, LED kijelzés töltéskor és lejátszáskor, beépített Li-Ion 500mAh akkumulátor, frekvenciatartománya 90Hz - 20kHz, beleértve az utazási tokot
Kód:  PFDE23a Termékszám:  P326.603 Gyártó honlapja:

XD Design Oova

A kicsi, de nagy teljesítményű Oova hordozható hangszórót mindig magaddal hordhatod, anélkül, hogy valamilyen módon útban lenne a táskádban vagy a retikülödben. Az integrált állvány segítségével szinte bárhol elhelyezhető, ahol van egy kis lapos felület. Csatlakoztathatod a mobiltelefonodhoz vagy más eszközhöz vezeték nélküli Bluetooth V3.0-n vagy hagyományos 3,5 mm-es jack kábelen keresztül.

Kis mérete ellenére elvarázsol majd nagy hangerejével és 3 W teljesítményével. A hangszóró vezérlése megoldható a peremén elhelyezkedő gombokkal és a lejátszást egy LED kijelző mutatja, amely jelzi a beépített 500mAh kapacitású Li-ion akkumulátor töltöttségi állapotát. Azért, hogy a hangszóró a szállítás során maximálisan védve legyen, mellékelve van hozzá egy praktikus védőtok.

Legfontosabb jellemzői

  • Éles és tiszta hangzás 3 W teljesítményen
  • Stílusos kivitelezés
  • Beépített akkumulátor
  • Bluetooth + 3,5 mm-es jack
  • Kis méret - 4 × 10 × 12 cm
  • Tok
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XD Design Oova
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Oova. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Oova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Oova. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Oova.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ