Shop roku AlzaBoxy Q1

XD Design Loooqs Phone Flashlight Mobiltelefon vaku

Termékkatalógus
XD Design Loooqs Phone Flashlight Mobiltelefon vaku
1,7 3 értékelés
Vaku - mobiltelefonokhoz és tabletekhez, kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerű eszközökkel, akár 300 fotó egy feltöltéssel
Kód:  PFDE03 Termékszám:  P301.871 Gyártó honlapja:
XD Design Loooqs Phone Flashlight Mobiltelefon vaku Megszűnt

XD Design Loooqs Phone Flashlight Mobiltelefon vaku

A mai okostelefonok és tabletek kiváló minőségű fényképezőgépekkel ellátottak, amelyek képesek versenyre kelni a hagyományos fényképezőgépekkel. Gondot jelenthet azonban a gyenge fényviszonyok melletti fényképezés, amelyet a hagyományos fényképezőgépek vakuval oldanak meg. Íme a megoldás az okostelefonok számára! Ne hagyd ki a felejthetetlen pillanatokat a családoddal vagy barátaiddal. A LED vaku egyszerűen csatlakoztatható a mobil eszközökhöz, ami által kiváló minőségű felvételek készíthatők. A vaku kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerű eszközökkel. Az akkumulátor által akár 300 kép készíthető, USB kábelen keresztül feltölthető, amely a csomagolás része. Az előnye az egyszerű kezelhetőség és a kis méret.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű kezelhetőség
  • LED technológia
  • Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokhoz és a tabletekhez
  • Az akkumulátor segítségével akár 300 fénykép készíthető
  • Töltés USB kábelen keresztül
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Loooqs Phone Flashlight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Loooqs Phone Flashlight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Phone Flashlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Loooqs Phone Flashlight.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ