Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

XD Nino + 8 gigabájtos USB tárhely

Termékkatalógus
XD Nino + 8 gigabájtos USB tárhely
Érintőceruza -érintőceruza mobil eszközök vezérléséhez, golyóstoll és ultravékony 8GB-os USB tárhely, akasztóklipsz
Kód:  PFDE20f Termékszám:  P300.902 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XD Nino + 8 gigabájtos USB tárhely Megszűnt

XD Nino + 8 gigabájtos USB tárhely

Az egyedi Nino stylus valójában három eszköz, egyetlen testben - egy stílusos toll, egy érintőceruza mobil eszközök vezérléséhez, valamint egy 8GB-os USB tárhely. Ez kiváló választássá teszi bárki számára, aki goyrsan és hatékonyan szeretné elvégezni a feladatait.

Dolgozz hatékonyabban.

Ragadd meg és rögzítsd gondolataid mobil eszközeiden olyan pontossággal, mintha papíron dolgoznál. A Nino egy precíz módja a tabletek és okostelefonok kezelésének, hiszen a vele való érintés pontosabb és a kijelző számára is természetesebb, mint az ujjakkal való vezérlés. Könnyedén rajzolhatsz, jegyzetelhetsz, skicceket és vázlatokat készíthetsz, vagy játszhatsz segítségével. A kiegyensúlyozott kialakításának köszönhetően úgy fogod érezni, mintha hagyományos papíron használnád a stylust.

USB tárhely a toll végében.

A Nino nem csak egy toll, hanem egy 8 gigabájtos USB kulcs is egyben. Ezáltal mindig könnyedén át tudod majd helyezni fontos dokumentumaidat egyik eszközről a másikra. Az USB meghajtó a toll végében van elrejte, és könnyedén kihúzható onnan. Az ultravékony USB meghajtó mellett a stylus egésze stylusos, modern megjelenéssel bír, amely otthonra és üzleti környezetbe egyaránt ideális.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Nino + USB 8GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XD Design Nino + USB 8 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design Nino + USB 8GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design Nino + USB 8GB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ