AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

XENPRO S-Ring

Termékkatalógus
XENPRO S-Ring
Okosgyűrű - párosítás az okostelefonoddal Bluetooth-kapcsolat segítségével, telefonhívások fogadása, 4 GB-os memória, SOS gomb, Siri / Google Assistant, érintésmentes fizetés, riasztás, méri a pulzusszámot és egyéb testi funkciókat, csak 2,6 mm-es vastagság, szélesség 10-13 mm, tömege 15g, 9 méret négy színben
Kód:  XNP001a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XENPRO S-Ring


Az XENPRO S-Ring egyszerre több eszközt is helyettesít. Funkcióinak listája olyan hosszú, hogy az alig hihető. Például, a gyűrűnek köszönhetően képes leszel hívásokat kezdeményezni, NFC-vel fizetni, vagy hozzáférési kártyaként használni. Ezenkívül 4 GB-os tárhelyet is kínál, kompatibilis az Apple Siri és a Google Assistant alkalmazással, és SOS gombként is működik. Egyebek mellett figyeli a fizikai aktivitásodat és az egészségedet is. A XENPRO S-Ring könnyen összekapcsolható a mobiltelefononnal a Bluetooth segítségével.

A XENPRO S-Ring gyűrű legfontosabb jellemzői

  • Több, mint 12 funkció
  • Kis tömeg - mindössze 15 gramm
  • Gesztusvezérelt támogatás
  • Párosítás a telefonnal Bluetooth használatával
  • Kitart akár 5 napig
  • Megfelel az IPX7 szabványnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XENPRO S-Ring Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XENXO S-Ring. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XENPRO S-Ring. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XENPRO S-Ring. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XENPRO S-Ring.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ