AP+ nový vizuál Rapture

XFX RS Radeon RX 550 4GB

Termékkatalógus
XFX RS Radeon RX 550 4GB
5 1 értékelés
Videókártya - 4GB GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon Polaris 12 (1203MHz), PCIe x8, 128bit, DVI-D, HDMI, DisplayPort
Kód:  XFX125d1 Termékszám:  RX-550P4TFG5

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XFX RS Radeon RX 550 4GB

Egy személy egy terméket vásárolhat egy naptári hónapban a teljes árukészletből (pl. ha egy grafikus kártya ezzel a szöveggel jelölt, akkor csak egy darab vásárolható belőle havonta, a konkrét típustól függetlenül). A feltételek kijátszása vagy megszegése esetén figyelmeztetés és térítés nélkül megszüntethetjük a rendelésed és felhasználói fiókodat felfüggeszthetjük. A termékek megrendelésekor teljes nevedet add meg, hogy az értékesítési szabályok betartása követhető legyen. Az áru átvételekor az ügyfél érvényes személyazonosságot igazoló dokumentummal kell, hogy igazolja magát (a keresztnév és a vezetéknév azonos legyen a megrendelésben megadottal, utólag nem módosítható).

Ez a termék nem üzleti célokra szánt. Általános végfelhasználóknak szánt termékről van szó, amelyet nem nagy megterhelésre és nem igényes folyamatokban történő felhasználásra szánnak.

Csúcsteljesítmény elfogadható áron

Az AMD Radeon RX 550 chippel rendelkező XFX videokártya középosztályra mért támadását nem csupán a teljesítményre, de a maximális hatékonyságra is élezte. A szóban forgó játékokra tervezett kártya grafikus magját az 1203Mhz-en dolgozó 512 stream processzor hajtja. A 7000Mhz sebességű 4GB GDDR5 memória elegendő teljesítményt nyújt a legújabb játékok nagy felbontásban való játszásához.


Alacsony üzemi hőmérséklet

Az új 14 nm FinFET technológia biztosítja az alacsony hőmérsékletet és stabil teljesítményt a legigényesebb játékok játszásánál is. A 14 nm gyártási eljárás lehetővé teszi a tranzisztorok nagyobb számban történő elhelyezését kisebb területen, amely nem csupán megnövekedett számítási teljesítményt, de kiváló energiahatékonyságot is eredményez.


A teljesítmény optimalizálása

Az XFX True Clock hardvertechnológia ellenőrzi a grafikai processzor frekvenciáját és az aktuális helyzetet figyelembe véve mindig biztosítja a teljesítmény optimális értékét. A szoftveres megoldással szemben a frekvencia-meghatározás sokkal pontosabb és fölöslegesen nem akadályozza a rendszer működését.


A kép abszolút folyamatossága

A folyamatos, akadás- és szaggatásmentes játékélmény minden játékos álma. Az AMD FreeSync ezen álmot váltja valóra. A legigényesebb játékoknál is biztosítja a maximális folyamatosságot és artefakt-mentes megjelenítést. A legjobb teljesítmény révén 4K felbontású moziélményben lesz része eltekintve a megjelenített képkockák értékétől. A FreeSync hihetetlen érzékenységgel és egyenletességgel dolgozik az Ön által futtatott játék sebességével. 


Vulkan API támogatása

A Vulkan grafikus API támogatása játékfejlesztők számára lehetővé teszi a videokártya potenciáljának kihasználását a közvetlen GPU hozzáférés révén. Az alkalmazások a grafikus gyorsítás közvetlen vezérlésével rendelkeznek így maximalizálva a teljesítményt.


Széles színválaszték

A Premium HDR a kompatibilis képernyőkkel jelentős mértékben növeli a színskálát és kontrasztarányt. A technológiának köszönhetően a játékok és filmek meglepően éles, színes és élénk képre tesznek szert növelt kontraszttal, amely Önt teljességgel ámulatba ejti majd.


Virtuális valóság egy kéznyújtásnyira

A virtuális realitást a legjobb minőségben élheti át a HDMI támogatást nyújtó AMD LiquidVR technológiának köszönhetően (fejre erősíthető VR kijelző). A nagy dinamikatartomány (HDR) támogatása szintén adott így az ábrázolt jelenetek még inkább élénk, nagyobb kontrasztú és valóságszerű formát öltenek, melyek mind fokozzák a virtuális világ autenticitását.

Paraméterek

Modellmegjelölés
RX 550 Kész!
Stream processzorok száma
512× Kész!
Rendeltetés
Multimédia Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!

Chip

Modellmegjelölés
RX 550 Kész!
Stream processzorok száma
512× Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Multimédia Kész!

Memória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
128-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 203 MHz Kész!
Memória frekvenciája
7 000 MHz (7 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x8 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
3 Kész!

Technológia

Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Egy slot-os Kész!

Fogyasztás

Ajánlott tápegység
350 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák
» Összes AMD videókártya

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XFX RS Radeon RX 550 4GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XFX RS Radeon RX 550 4GB Core Edition Single Fan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XFX RS Radeon RX 550 4 GB Core Edition Single Fan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XFX RS Radeon RX 550 4GB Core Edition Single Fan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XFX RS Radeon RX 550 4GB Core Edition Single Fan.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ