Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition

Termékkatalógus
XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition
Videókártya - 4GB GDDR5 (7000MHz), AMD Radeon (, 1264 MHz), Boost órajel: 1264 MHz, PCI Express x16 3.0, 256Bit, DisplayPort, DVI és HDMI, értékesítési korlátozás - 1db / hónap
Kód:  XFX127b1 Termékszám:  RX-570P4DBD6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition

Egy személy egy terméket vásárolhat egy naptári hónapban a teljes árukészletből (pl. ha egy grafikus kártya ezzel a szöveggel jelölt, akkor csak egy darab vásárolható belőle havonta, a konkrét típustól függetlenül). A feltételek kijátszása vagy megszegése esetén figyelmeztetés és térítés nélkül megszüntethetjük a rendelésed és felhasználói fiókodat felfüggeszthetjük. A termékek megrendelésekor teljes nevedet add meg, hogy az értékesítési szabályok betartása követhető legyen. Az áru átvételekor az ügyfél érvényes személyazonosságot igazoló dokumentummal kell, hogy igazolja magát (a keresztnév és a vezetéknév azonos legyen a megrendelésben megadottal, utólag nem módosítható).

Ez a termék nem üzleti célokra szánt. Általános végfelhasználóknak szánt termékről van szó, amelyet nem nagy megterhelésre és nem igényes folyamatokban történő felhasználásra szánnak.

Videókártya kedvező áron? A Radeon videókártyák új generációja megérkezett! A A 4 GB-os CFX Radeon RX 570 modell minden gamernek felkelti majd a figyelmét. A videokártya egy teljesen új technológián, a Polaris 20 és 14 nm-es gyártástechnológián alapul, amely csökkenti a chip energiaszükségletét, és lenyűgöző grafikus teljesítményt nyújt. A CrossFire technológiának köszönhetően a videokártya teljesítményét pedig még meg is növelheted.

Az XFX RS Radeon RX 570 főbb jellemzői:

  • Legújabb architektúra új technológiákkal megspékelve
  • Kiváló ár/teljesítmény arány
  • Elegendő teljesítmény, amely biztosítja a szaggatásmentes játékélményt jelenlegi és későbbb megjelenő játékok esetén is
  • DirectX 12 és Vulcan támogatás
  • Zero dB funkció - ventilátorok kikapcsolása minimális terheltség esetén
  • AMD Wattman Utility a magasabb frekvencia eléréséhez overclocking során
  • AMD LiquidVR és AMD FreeSync 2
  • HDMI 2.0b és Display Port 1.4, amelyek 4K támogatással rendelkeznek

Nagy teljesítmény és fejlett technológiájú Polaris mag

A Radeon RX 570 Black Edition teljesítményben messzemenően felülmúlja a sikeres elődjét a néhány százalékkal megnövelt frekvenciájú GPU-nak köszönhetően. Új, már a gyártás során tesztelt chipekkel rendelkezik, mivel nagy hangsúly lett fektetve a nagyobb teherbírásra. A mag alap üteme 1264 MHz, amellyel együtt azonnal működésbe lép a 4 GB-os GDDR5 memória, melynek órajele 7000 MHz. Használd hát ki az overclocking lehetőségét, és hozd ki a legtöbbet videokártyádból!

XFX Black Edition, a feljavított modell

A nagyobb teljesítmény jobb hűtést igényel, amelyre természetesen a gyártó is gondolt. Az XFX RS Radeon RX 570 Black Edition videokártya passzív hűtése elődjeihez képest sokkal hatékonyabb, több hűtőbordával rendelkezik. Minden bizonnyal értékelni fogod a praktikus Zero dB funkciót, amely minimális használat esetén  kikapcsolja a ventilátorokat, és teljes mértékben megszünteti a zajt. A felépítésének hála, tökéletesen képes a hőt elvezetni, amellyel akár 40%-kal is növeli a termikus hatásfokot a referenciahűtéshez képest. A hűtés hatékonyságát tovább fokozza az alumínium hátsólemez is, amely masszívabbá teszi a videókártyát.

AMD Radeon RX570 széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel

A kártya kiváló ár-teljesítmény arányt kínál, és teljesen kompatibilis a jelenlegi játék trendekkel. A videokártyán három kimenet található: DisplayPort 1.4, HDMI kimenet és DL-DVI-D. Nem hiányozhat a Freesync technológia sem a magas képminőséghez, illetve HDR sem a kiváló színmegjelenítéshez. Élvezd hát a lenyűgöző játékélményt  4K felbontásban, maximális részletességgel! Az AMD FreeSync 2 technológia pedig biztosítja a szaggatásmentes játékélményt.

Paraméterek

Chip gyártója
AMD Radeon Kész!
Modellmegjelölés
RX 570 Kész!
Stream processzorok száma
2 048× Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!
Rendeltetés
Játék Kész!

Chip

Chip gyártója
AMD Radeon Kész!
Modellmegjelölés
RX 570 Kész!
Stream processzorok száma
2 048× Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
256-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 264 MHz Kész!
Boost órajel
1 264 MHz Kész!
Memória frekvenciája
7 000 MHz (7 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Technológia

Speciális videókártya funkciók
Radeon VR-Ready Kész!
Párhuzamos kártya támogatás
Dual CrossFireX Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!
Ventilátorok száma
2 × Kész!

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel
1× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
450 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák
» Összes AMD videókártya

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XFX RS Radeon RX 570 4GB Black Edition.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ