AP+ nový vizuál Shop roku

XGIMI MoGo Pro

Termékkatalógus
XGIMI MoGo Pro
4,7 6 értékelés
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 300 ANSI lm, 10000:1 kontraszt, WiFi, hangszórók, Android
Kód:  XGI00m2 Termékszám:  MGP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XGIMI MoGo Pro

Kompakt projektor XGIMI Mogo Pro Full HD felbontással

Az XGIMI Mogo Pro hordozható projektor első pillantásra lenyűgöz vonzó minimalista kialakításával, amely számos rangos nemzetközi díjat nyert. Kompakt méreteinek és beépített nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően bárhol kiváló filmélményben lehet részed. A kiváló képminőség és a részletes Full HD felbontás mellett az XGIMI Mogo Proprojektor kiváló minőségű hangkimenettel is rendelkezik, amelyet duál Harman/Kardon 3W hangszóró biztosít.

A kompakt XGIMI Mogo Pro LED projektor legfőbb jellemzői

  • DLP LED technológia
  • Full HD felbontás (1920 × 1080 px)
  • Fényerő 300 ANSI lm
  • 10000: 1 kontraszt
  • Android TV 9.0 operációs rendszer
  • 16 GB belső tárhely
  • Chromecast funkció
  • 2 × 3 W Harman/Kardon hangszórók
  • 10 400 mAh kapacitású újratölthető akkumulátor
  • Bluetooth 5.0, WiFi, HDMI, USB, 3,5 mm-es audio csatlakozó
  • Bluetooth távirányító

Tökéletesen éles kép bármely szögből

A tiszta és éles képet a nagy fényáteresztésű bevonatos lencse biztosítja, amely kiváló 300 ANSI lumen fényerőt és 10 000: 1 nagy kontrasztarányt kínál. Az XGIMI Mogo Pro emellett fejlett képélesítési és finomhangolási technológiákkal is rendelkezik, mint például az autofókusz vagy a Keystone a vízszintes és függőlegestrapézkorrekcióhoz, amely lehetővé teszi az oldalról, felülről vagy alulról történő vetítést.



Alkoss privát házimozit

Az XGIMI Mogo Pro hordozható projektorral privát házimozit hozhatsz létre 30–100" képátló mellett. A 3D-s megjelenítést támogató DLP technológiának köszönhetően valósághű képet élvezhetsz, így a történet középpontjában érezheted magad. Az integrált nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy 2–4 órányi videót nézhess, vagy8 órányi zenét hallgathass.

XGIMI Mogo Pro Android TV rendszerrel

Az Android TV operációs rendszer az XGIMI Mogo Pro projektort multimédiás szórakoztató központtá alakítja intuitív vezérléssel. Töltsd le kedvenc alkalmazásaid vagy játékaid, és változtasd projektorod játékkonzollá. A Google Voice Assistant támogatása a kedvenc tartalmadhoz történő  könnyebb hozzáféréshez, a gyorsabbkereséshez illetve az intelligens otthon vezérléséhez is elérhető.

Harman/Kardon duál hangszórók

Élvezd a fantasztikus hangminőséget az integrált duál 3W-os Harman-Kardon hangszóróknak köszönhetően, amelyek tökéletesen hangolt térhangzást biztosítanak. Az XGIMI Mogo Pro külső hangszóróként is használható, és audioeszközöket Bluetooth-on, illetve 3,5 mm-es audio csatlakozón keresztül csatlakoztathatod hozzá.


Az XGIMI Mogo Pro univerzális csatlakoztatást kínál

Az XGIMI Mogo Pro HDMI és USB csatlakozókkal rendelkezik a médialejátszók, játékkonzolok illetve külső meghajtók csatlakoztatásához. A Chromecast funkció gondoskodik a vezeték nélküli képátvitelről Android, iOS, Mac vagy Windows mobileszközökről. Élvezd kedvenc nagyfelbontású alkalmazásaid, videóid és játékaid, és nekorlátozzanak a zavaró kábelek.

Az XGIMI Mogo Pro csúcsteljesítmányt kínál

Az XGIMI Mogo Pro hordozható projektor vadonatúj Amlogic T950X2 chippel és Mali G31 GPU-val rendelkezik, 2 GB RAM-mal, valamint 16 GB belső tárhellyel. Ez a konfiguráció nagy teljesítményt nyújt a kiváló képminőség és a gyorsabb autofókusz érdekében.


Hosszú élettartamú LED fényforrás

Az XGIMI Halo Full HD projektor rendkívül hatékony LED-fényforrással rendelkezik, ennek köszönhetően képei tökéletesen élesek és tiszták lesznek a fényforrás teljes élettartama alatt, amely akár 30 000 óra is lehet normál vetítéseknél, illetve 20 000 óra a filmek lejátszásakor.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,3 m Kész!
Maximális vetítési távolság
5,3 m Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!
Fényerő
300 ANSI lm (240 ISO lm) Kész!
Élettartam
30 000 óra (1 250 nap) Kész!
Zajszint
30 dB Kész!
Maximális fogyasztás
55 W Kész!

Csatlakozás

HDMI
1 db Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra, Falra, Földre Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
OS Android, Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
14,6 cm Kész!
Mélység
9,4 cm Kész!
Tömeg
0,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes telefon projektor
Összes Mini LED projektor
Összes Full HD projektor
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XGIMI MoGo Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI MoGo Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XGIMI MoGo Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro Projektor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro Projektor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ