A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

XGIMI MoGo Pro+

Termékkatalógus
XGIMI MoGo Pro+
3,2 8 értékelés
Projektor - DLP LED, Full HD, natív felbontás 1920 × 1080, 16:9, 3D, 300 ANSI lm, Bluetooth, WiFi, hangszórók, Android
Kód:  XGI00m3 Termékszám:  MGP+

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XGIMI MoGo Pro+

Kompakt XGIMI Mogo Pro+ projektor Full HD felbontással

Az XGIMI Mogo Pro+ hordozható projektor első látásra lenyűgöz vonzó minimalista kialakításával és kompakt méreteivel. A beépített nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően bárhol minőségi filmélményben lehet részed. A kiváló képminőség és a részletes Full HD felbontás mellett a projektor automatikus trapézkorrekcióval és kiváló minőségű hangkimenettel is rendelkezik, amelyet kettős Harman/Kardon 3W-os hangszóró biztosít.

Az XGIMI Mogo Pro+ LED projektor legfőbb jellemzői

  • Modern DLP LED technológia
  • Full HD felbontás (1920 × 1080 px)
  • 4K tartalom támogatás
  • Fényerő 300 ANSI lm
  • Automatikus trapézkorrekció
  • Bluetooth 5.0 és WiFi vezeték nélküli interfész
  • Android TV 9.0 operációs rendszer
  • Chromecast funkció
  • Google Segéd támogatás
  • 2 × 3 W Harman/Kardon hangszórók
  • Nagy kapacitású akkumulátor
  • 16 GB belső tárhely
  • Integrált állvány
  • Távirányító

Az XGIMI Mogo Pro+ részletes vetítést kínál Full HD felbotásban

Most már nem kell kompromisszumokat kötnod, amikor a hordozható projektor és a nagy felbontás között döntesz. A kompakt XGIMI Mogo Pro+ projektor tökéletesen éles és tiszta képet nyújt részletes Full HD felbontásban, amely kiválóan alkalmas filmek nézéséhez és a kiváló minőségű játékokhoz.

Tökéletesen éles kép bármely szögből

A tiszta és éles képet egy nagy fényáteresztő képességű, bevont lencse biztosítja, amely 300 ANSI lumen fényerőt kínál. A kép élesítésére és finomhangolására olyan fejlett technológiák is hozzájárulnak, mint például az XGIMI projektor gyors autofókusz vagy az automatikus trapézkorrekció, amelynek köszönhetően néhány másodperc alatt tökéletes téglalap alakú képet alkothatsz oldalról történő vetítés esetén is.



XGIMI Mogo Pro+ Android TV rendszerrel

Az Android TV operációs rendszer a MoGo+ Pro Full HD projektort intuitív vezérléssel rendelkező multimédiás szórakoztató központtá alakítja. Töltsd le kedvenc alkalmazásaid a Google Playről, nézz meg több, mint 700 000 filmet, sorozatot és műsort a népszerű streaming szolgáltatásokból, vagy használd projektorod játékkonzollal.

Google hangasszisztens 

Nyomd meg a távvezérlő Google Assistant gombját az intuitív hangvezérlés aktiválásához, amely sok mindennapi feladat során segít számodra. Keresd meg kedvenc tartalmad, kapj időjárási információkat, tegyél fel kérdéseket, vagy irányítsd egyszerűen és kényelmesen hangparancsokkal okosotthonod készülékeit.

Az XGIMI Mogo Pro+ Harman/Kardon hangszórókkal

Élvezd a fantasztikus hangminőséget az integrált Harman/Kardon 3W-os duál hangszórókkal, amelyek tökéletesen hangolt hangzást nyújtanak a Gold Ear Lab jóvoltából. A Mogo Pro+ -ot külső hangszóróként is használhatod, és audioeszközöket is csatlakoztathatsz hozzá Bluetooth-on illetve 3,5 mm-es audiocsatlakozón keresztül.

Beépített Chromecast technológia

A Chromecast technológia gondoskodik az Android, iOS, Mac vagy Windows rendszert futtató mobileszközökről történő vezeték nélküli képátvitelről. Élvezd kedvenc nagyfelbontású alkalmazásaid, videóid és játékaid az XGIMI Mogo Pro+ projektor képernyőjén, és ne korlátozzanak a bosszantó kábelek.

XGIMI Mogo Pro+ univerzális csatlakozással

Az XGIMI Mogo Pro+ hordozható projektor HDMI és USB csatlakozókkal rendelkezik a médialejátszók, játékkonzolok valamint külső lemezek csatlakoztatásához. Az XGIMI projektor mobiltelefonnal vagy tablettel Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfészen keresztül kommunikál.


Az XGIMI Mogo Pro+ nagy teljesítményt, és gyors autofókuszt kínál

A projektor legjobb teljesítményét egy nyolcmagos Amlogic T950X2 processzor, egy erőteljes MALI-G31 grafikus chip, 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely biztosítja. A kiváló minőségű hardver kielégíti az XGIMI projektor rendszer gyors működéséhez és a zökkenőmentes videolejátszás illetve videojáték-lejátszáshoz támasztott igényeket. Az exkluzív Auto Keystone rendszer rendkívül gyors autofókuszt biztosít. Az XGIMI Mogo Pro+ projektor automatikus trapézkorrekciós funkcióval is rendelkezik.

XGIMI Mogo Pro+ 3D tartalom támogatással 

Az XGIMI Mogo Pro+ hordozható Full HD projektorral kiváló minőségű képeket vetíthetsz  akár 100” képátló mellett, amelynek köszönhetően a nappalit mozivá varázsolhatod. Ezenkívül az XGIMI projektor 3D-s technológiával és aktív shutterrel rendelkezik, amely maximális élményt nyújt számodra filmezés és játék közben.

Hosszú élettartamú LED fényforrás

Az XGIMI MoGo Pro+ Full HD projektor rendkívül hatékony LED-fényforrással rendelkezik, ennek köszönhetően képei tökéletesen élesek és tiszták lesznek a fényforrás teljes élettartama alatt, amely akár 30 000 óra is lehet normál vetítéseknél, illetve 20 000 óra a filmek lejátszásakor


Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,7 m Kész!
Minimális képátló
76,2 cm (30 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,8 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,7 m Kész!
Minimális képátló
76,2 cm (30 ") Kész!
Maximális képátló
255 cm (100,39 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
LED Kész!
Fényerő
300 ANSI lm (240 ISO lm) Kész!
Élettartam
30 000 óra (1 250 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
65 W Kész!
Zajszint
30 dB Kész!

Csatlakozás

HDMI
1 db Kész!
VGA
0 db Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi, Bluetooth Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, Bluetooth, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
OS Android, Hangszórók, Integrált akkumulátor, Belső memória, Távirányító, Bluetooth Kész!

Méretek

Szélesség
10,5 cm Kész!
Magasság
14,6 cm Kész!
Mélység
9,4 cm Kész!
Tömeg
0,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes telefon projektor
Összes Mini LED projektor
Összes Full HD projektor
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XGIMI MoGo Pro+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI MoGo Pro+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xgimi MoGo Pro+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI MoGo Pro+.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ