30 dnů na vrácení Shop roku

Xiaomi Haylou LS01

Termékkatalógus
Xiaomi Haylou LS01
Okosóra - megtett távolság mérése, alvásfigyelés, kapcsolódás: Bluetooth, értesítés a mobilról, Android és iOS kompatibilis,
Kód:  XI300i010a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Haylou LS01

A személyes fitnesz asszisztensed remek áron

A Xiaomi Haylou LS01 okos fitnesz karkötő a mutatós formatervezés és az ellenálló fém tok kombinációja, amelyet színes, 1,3" átmérőjű TFT LCD érintőkijelző tesz teljessé. A WCG technológiának hála a kijelzőt elegendő kontraszt és tiszta kép jellemzi, amelyet még közvetlen napfényben is könnyű leolvasni. A 210 mAh-s beépített akkumulátorral normál használat mellett 2 hétig is kitart. A Haylou LS01 óra IP68 szintű védelemmel készült, így nem árt neki sem a por, sem pedig a víz.

A Xiaomi Haylou LS01 okosóra főbb jellemzői

  • 1,3"-es TFT LCD érintőképernyő (240 × 240 képpont)
  • Pulzusmérő érzékelő
  • Alvásfigyelés, lépésszámláló, elégetett kalóriák
  • IP68 védelem - víz- és porálló
  • 9 sportmód
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli interfész
  • Mobilértesítések fogadása
  • A 210 mAh-s akkumulátor akár 14 napig is kitart
  • Haylou Sport mobilalkalmazás (Android, iOS)
A napi tevékenység mérése

A napi tevékenység mérése

A Xiaomi Haylou LS01 óra lépésszámlálóval, a megtett távolságot és elégetett kalória értékeket mérő érzékelővel is rendelkezik. Emellett 9 különféle sporttevékenységben - mint például futás, sétálás, túrázás, kerékpározás, jóga, spinning, erőnléti edzés vagy hegymászás - méri a teljesítményed.

Alvásfigyelés

A Haylou LS01-el jobban alszol majd

A pulzusmérő érzékelő folyamatosan figyeli meg a fizikai aktivitásodat és figyelmeztet, amennyiben túl magas a pulzusod. Továbbá a Xiaomi Haylou LS01 óra olyan alvásfigyelő funkcióval is bír, amely megfigyeli az alvás egyes szakaszait, az alvással töltött össz-időt és az ébren töltött időt is. A mérés értékeit a mobilalkalmazás jól átláthatóan jeleníti meg.

Mobilértesítések fogadása

Mobilértesítések fogadása

Miután párosítottad a Xiaomi Haylou LS01 okosórát az okostelefonoddal a vezeték nélküli Bluetooth interfész segítségével, fogadhatod a bejövő hívások, üzenetek vagy az egyes alkalmazások értesítéseit. Továbbá távolról is vezérelheted a zenelejátszást közvetlenül a csuklódon.

Haylou Sport mobilalkalmazás

Haylou Sport mobilalkalmazás

A Xiaomi Haylou LS01 órát összekapcsolhatod az intuitív mobilalkalmazással, amely átfogó információval szolgál a mindennapos aktivitásodról, beleértve a pulzusodra és az alvásminőségedre vonatkozó részletes adatokat. A Xiaomi Haylou LS01 által mért adatokat összehasonlíthatod a korábbi értékekkel a további elemzéshez.

Alacsony tömeg

A Haylou LS01 kényelmes viselet

A csupán 34 grammos alacsony tömegével és a puha termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült kényelmes szíjával, amely egyáltalán nem irritálja a bőrt, egész nap zavartalanul viselheted a Xiaomi Haylou LS01 okosórát.

Akár 14 napos akkumulátor élettartam

Akár 14 napos akkumulátor élettartam

A 210 mAh-s beépített akkumulátor könnyedén birkózik meg az akár 2 hetes üzemidővel normál használat mellett. A folyamatos pulzusmérés üzemmódban körülbelül 10 napig tart ki. A Xiaomi Haylou LS01 óra töltéséről a mellékelt USB kábel gondoskodik.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!
Kijelző mérete
1,3" Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!
Kijelző mérete
1,3" Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Távolság Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Haylou LS01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Haylou LS01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Haylou LS01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Haylou LS01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Haylou LS01.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ