Xiaomi products

Xiaomi hetek

Xiaomi hetek az Alzán 2024.06.06. és 2024.06.23. között


A Xiaomi Hetek kampányban való részvétel az alábbi részvételi feltételek mellett történik:

1. A Kampány időtartama: 2024 június 6-tól 2024. június 23-ig.

2. Az Alza a Kampány időtartama alatt bizonyos Xiaomi termékek megvásárlását biztosítja a Kampányban meghatározott áron a Kampány időtartama alatt, vagy a készletek erejéig.

3. A Kampányban szereplő termékek Kampányban meghatározott áron történő megvásárlásának feltétele a megrendelés megfelelő befejezése, vagyis nem elegendő a terméket pusztán a kosárba tenni, a megfelelő módon ki is kell azt fizetni.

4. Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt mint a megengedett vásárlási mennyiség.

5. Néhány rendelkezésre álló készlet Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.

6. Az Alza a Kampányt, mint kiskereskedő elsődlegesen természetes személy fogyasztók igényeinek kiszolgálására szervezi. Annak érdekében, hogy minél többeteket tudjuk kiszolgálni, fenntartjuk a jogot, hogy a viszonteladási szándékkal történő, nagy mennyiségű vásárlásokat visszautasítsuk, viszonteladóknak ne adjuk el a kínált Termékeket.

7. Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kínált Termékek körét megváltoztassa. Egyes Termékeket az Alza fokozatosan von be vagy vesz ki a Kampányból, e Termékek tehát nem feltétlenül a Kampány elejétől kezdve, vagy annak utolsó napjáig érhetőek el a Kampányban.

8. A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod. Az Alza a termékek mellett tűnteti fel a Kampány során kínált árat.

9. A Kampány során az Alza bizonyos termékekre kedvezményt biztosít a termék árából, azonban a Kedvezmény nyújtása nem feltétlenül érvényes az összes termékre. A Kedvezmény mindig fel van tüntetve az adott termék weblapján.

10. A kampány általános szerződési feltételeit IDE KATTINTVA olvashatod el.

Különleges Xiaomi termékajánlatok csak Neked

Mobiltelefonok

Xiaomi mobiltelefonok

Tabletek

Xiaomi tabletek

Elektromos rollerek

Xiaomi elektromos rollerek

Robotporszívók

Xiaomi robotporszívók

Air fryer

Xiaomi air fryer

Audio eszközök

Xiaomi audio eszközök

Okosórák

Xiaomi okosórák

Légtisztítók

Xiaomi légtisztítók

Okoskarkötők

Xiaomi okoskarkötők

Okos biztonságtechnika

Xiaomi okos biztonságtechnika

Egyéb Xiaomi termékek

Egyéb Xiaomi termékek
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ