A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Xiaomi Mi Box 3 Black

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Box 3 Black
Külső USB tuner - Android 6.0, 4K, 2GB RAM, EU spec., hangvezérlés támogatása, Google CASTTM
Kód:  XIAOMa001 Termékszám:  PX1002 Gyártó honlapja:
Xiaomi Mi Box 3 Black Megszűnt

Xiaomi Mi Box 3 Black

A Xiaomi cég abszolút újdonságot dobott piacra, ez a Mi Box 3 külső USB TV Tuner fekete színben. Ez a box a Cortex-A53 2,0 GHz-es négymagos processzort használja, amely átlag feletti teljesítménynövekedést eredményez. A H.265 10bit 4K dekódoló interfész egyedülálló élményt és tisztább képet biztosít. Ez a modern TV tuner az elsők közé tartozik a piacon, amelybe Android 6.0-t telepítettek, támogatja a 4K felbontást, ráadásul mindezt HDR minőségben. A hangalapú keresésnek köszönhetően elég egyszerűen megnevezni a filmet, és a Mi Box 3 segít Önnek kikeresni azt. Hát nem csodálatos? Ne habozzon, és szerezzen be Ön is egyet!

A Mi Box 3-nak csupán előnyei vannak

  • Az új technológiát a nagyteljesítményű négymagos Cortex-A53 2,0 GHz frekvencián futó processzor támogatja
  • A Mi Box 3 nagyon kifinomult, így a lehető legjobb 4K felbontással dolgozik
  • A HDR módnak köszönhetően a kép jobb, tisztább és élethűbb
  • Elegáns, fekete design, amely jól illeszkedik bármely berendezéshez
  • Nagyon sok támogatott alkalmazás
  • A hangalapú keresővel állátott távirányítónak köszönhetően kényelmesen, a kanapéról kezelhető)
  • A TV-hez csatlakoztatva képet sugározhat okostelefonjáról
  • A minőségi audiovizuális élményt a támogatott Dolby Digital Plus hangzás garantálja

Prémium teljesítmény és tervezés

A Mi Box 3 innovatív és elegáns küllemét, amely bármely belső térhez finoman idomul, több fórumon is elismerték és díjazták. Egészen pontosan a Red Dot és a Good Design Awards nemzetközi díjakról van szó. Ez még nem minden, ugyanis a Xiaomi gondoskodott az átlag feletti teljesítményről, és ezzel a Mi Box 3 beverekedte magát a legjobb TV boxok közé. A TV box csatlakoztatása nagyon egyszerű. Elég a TV-készülékhez, majd a vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatni, és kezdődhet is a felfedezés.

Az alábecsült Xiaomi Mi Box 

Bár egy felettébb nagy teljesítményű termékről van szó, még mindig nem kelt akkora érdeklődést, mint versenytársai. Ennek oka a gyártó viszonylag fiatal kora. Az azonban  hihetetlen, amit az európai piacokon rövid idő alatt véghez tudott vinni. Az Android operációs rendszerrel futó berendezések egyik legmegbízhatóbb gyártójává nőtte ki magát. Így ezen termék megvásárlásával Ön csak jól dönthet.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Box 3 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Box 3 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Box 3 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Box 3 Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ