Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej Autós nyaralás

Xiaomi Mi 9 Lite (PREVIEW): Kiváló ár és magas teljesítmény

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

A kínai  Xiaomi cég  Xiaomi Mi 9 sorozatában egyre több modell jelenik meg. A legújabb köztük a Xiaomi Mi 9 Lite, amelynek európai bemutatójára szeptember 14-én került sor Spanyolországban. Nevéből már lehet következtetni, hogy a középkategóriás telefonok közé tartozik, tehát valószínűleg kiváló ár-teljesítmény arányt kínál. A formatervezése modern, és felszereltsége sem tűnik szegényesnek. Örülhetünk például  ujjlenyomat-olvasónak a kijelzőben, de milyen egyéb előnyei vannak a telefonnak, s miről kell lemondanunk?

Xiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite - TARTALOM

  1. A Xiaomi Mi 9 Lite a Xiaomi CC9 "áthozott" verziója, amelyet eredetileg az ázsiai piacra terveztek
  2. A Xiaomi Mi 9 Lite hardvere megfelel a középkategóriás telefonok szintjének
  3. A Xiaomi Mi 9 Lite átlagon felül teljesít, de kellemes áron

A Xiaomi Mi 9 Lite a Xiaomi CC9 "áthozott" verziója, amelyet eredetileg az ázsiai piacra terveztek

A Xiaomi CC9 több hónapig melegszik az otthoni kínai piacon. Most átnevezték a többi piacra, és csatlakozott a Xiaomi Mi 9-hez, mint a fő "kilences" modell Lite verziója. A tervezés és a telefon megjelenése alapján egyértelmű, hogy az eszközzel elsősorban a fiatalabb generációt célozták meg. Főként a csillogó hátoldal tűnik fel, mely rendkívül szép és elegáns.

A kijelző 6,39" és AMOLED típusú, s ebben a telefonkategóriában szokásos Full HD + felbontást kínál. A képet maximális felületen élvezheted, mert a keretek nagyon vékonyak, felül könnycsepp alakú kivágással a selfie kamerához. A kijelző védelméről a Corning Gorilla Glass ötödik verziója gondoskodik.

Xiaomi Mi 9 Lite
A Xiaomi Mi 9 Lite négy színben kapható.

A Xiaomi Mi 9 Lite hardvere megfelel a középkategóriás telefonok szintjének

Ami a hardvert illeti, a telefon érthetően nem a legjobb minőséget kapta, így az új Snapdragon 710 chipkészlettel van felszerelve. Ez nem olyan óriási teljesítménycsökkenés a Snapdragon 712-hez képest, és a telefon általános megítélését valószínűleg nem befolyásolja, különösen a 6 GB RAM-mal kombinálva.

i Érdekes, hogy a telefon hasonlít a Xiaomi Mi A3-hoz . A legfontosabb különbség a méret, mivel az A3 könnyebb és vékonyabb. Egy másik különbség az újabb chipkészlet. Másrészt viszont ugyanazt a kamerát, ugyanazt az operációs rendszert, kijelzőpanelt és felszereltséget kapjuk.

A Xiaomi Mi 9 Lite tripla kamerát kapott, három lencse van függőlegesen egymás alá helyezve, a telefon bal oldalán.A fő kamera 48 Mpx-es, alatta egy ultraszéles 13 Mpx-es kamera található, az utolsó pedig egy 2 Mpx-es kamera a mélységélesség érzékeléséhez. Az elülső selfie kamera 32 Mpx-es, ami kellemes meglepetés.

Xiaomi Mi 9 Lite
A Xiaomi Mi 9 Lite nem kelti gyenge, olcsó telefon benyomását. Ahhoz képest, amit kínál, az ára nem egyáltalán magas.

A Xiaomi Mi 9 Lite átlagon felül teljesít, de kellemes áron

Rendkívül kielégítő az akkumulátor 4 030 mAh-ás kapacitása, amely több, mint egy napra elégséges üzemidőt kellene, hogy biztosítson. Van  NFC és ujjlenyomat-olvasó is, amely a kijelzőbe van beépítve, bár ez lassan, de biztosan standarddá válik az olcsó telefonoknál is. Hasonlóképpen, az univerzális USB-C is jelen van. Ugyanakkor a 3,5 mm-es jack már nem szabvány, de azok számára, akik inkább  vezetékes fejhallgatót szeretnek használni, jó híreink vannak. A Xiaomi Mi 9 Lite-nál megtalálható a fejhallgató bemenet.

A Xiaomi Mi 9 Lite valóban betölti a Xiaomi Mi 9 "könnyebb" változatának szerepét. A hardver ugyan alacsonyabb szintű, de az ár is. A Xiaomi Mi 9 Lite jó benyomást kelt és nem fogja szégyenbe hozni a kínai gyártót vagy a Xiaomi 9-es sorozatot.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket