Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér

Termékkatalógus
Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér
4,5 27 értékelés
Mobiltelefon - 6,39"-es kijelző, 2340 × 1080, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 710 processzor, 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású + 2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, IrDA, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 4030 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie,
Kód:  XI201b1 Termékszám:  25229 Gyártó honlapja:

Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér

A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér készülék esetében teljesen egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, de a három kamerának hála videók és képek készítésére is nagyszerű és egyebek mellett akár játszhatsz is rajta. A kijelző képátlója 6,39", így a nagyobb méretű telefonok csoportjába sorolható. Ez a modell 8 magos Qualcomm Snapdragon 710 CPU-t kapott. A RAM kapacitása 6 GB. Erejét tekintve akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) 64 GB kapacitású belső tárhely már filmek vagy játékok tárolására is elegendő. A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér mobiltelefont nagy kapacitású 4030 mAh akkumulátor tartja működésben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték.

A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér okostelefon lényegesebb paraméterei

  • A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér 6,39" méretű OLED kijelzővel lett ellátva, melynek legnagyobb felbontása 2340 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 710 processzor és 6 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): Adreno 616
  • A(z) 64 GB méretű belső tárhely egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • Konfiguráció (SIM): Hibrid nyílás
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátlapi kamera felbontása: 48 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • MicroSD slot a tárhely bővítéséhez
  • Gyors akku töltés
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel

A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér mobiltelefon kamerája és kijelzője

Ez az átlagon felüli 6,39" méretű kijelző csepp alakú kivágással és részletgazdag FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes remekül ábrázolni. Komoly előnye, hogy OLED technológiára épül. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Legfőképp kiváló minőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Videófelvételek készítése közben jól jön majd az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami jelentősen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy kis LED dióda plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói fölöttébb elégedettek leszelnek a 32 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg két SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második a memóriakártya helyére megy. A belső memória kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér mobil biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon villámgyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB, fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64 GB biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 9 Lite LTE 64GB Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ