AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Xiaomi Mi Air notebook 13,3 "

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Air notebook 13,3 "
- Intel Core i5-6200U 13,3 "1920x1080 IPS, DDR4 RAM, 8 GB, Nvidia GeForce 940MX egy gigabájt GDDR5 memória, 256 GB SSD, C típusú USB (USB-C), Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, HDMI, hátulról megvilágított billentyűzet, a Windows 10 Fő
Kód:  XIN1000ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Air notebook 13,3 "

End spekuláció itt egy kínai gyártó Xiaomi az irányt a laptopok. Egy egyenes egy nagyon szimpatikus kategóriát egy 13,3 "-os kijelző. Xiaomi Mi Air notebook használja a kiváló minőségű alumínium váz, Full HD kijelző, kérjük, rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam, és felajánl egy meglepően tisztességes csatlakozó berendezés.

legfontosabb jellemzői

  • A jó design rejtett az alumínium test
  • Elegendő hardver eszközök egy dedikált grafikus chip
  • Villámgyors SSD tároló 256
  • Reverzibilis USB csatlakozókat a C +
  • Az akkumulátor élettartama akár 9,5 óra
  • Érdekes együttműködve más termékek a márka Xiaomi

Modern design notebook

Xiaomi Mi Air notebook kínál teljes HD felbontású, ami tökéletes nem csak a munka, hanem szórakozás. Szintén lesz örvendetes társ az úton, mert a súlya mindössze 1,28 kg, nem kellemetlen. Hála a használt processzor az Intel Skylake fogantyú habozás nélkül az egész munkanap. Ezt segítette kellően nagy kapacitású akkumulátor, akinek állóképesség megtámadja extra 9,5 óra. 

Fontos csatlakozók Nélkülözhetetlen

Hála az alumínium test a laptop mindössze 14,8 milliméter vékony, de még így is sikerült integrálni fontos csatlakozók mindennapi használatra. Emellett kétoldalas C típusú USB-nem lehet kihagyni 2 x USB 3.0 és még video kimenet HDMI. Minden véget ért a szokásos audio fejhallgató-csatlakozóval.

Intelligensebb termékek Xiaomi

Nagyon szépen jár tervezett együttműködés más márkájú termékeket Xiaomi. Például, a fitness karkötő Mi Band 2 könnyű, hogy jelentkezzen be a felhasználói profil Windows 10. Azt is elérhető lesz Mi Sync szoftver célja, hogy szinkronizálja az adatokat, mint a telefon vagy tabletta.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Air notebook 13,3 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Notebook Air 13.3". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 ". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Notebook 13.3 ".
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ