Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Xiaomi Mi Band 4 Global

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Band 4 Global
4,8 921 értékelés
Okoskarkötő , érintőkijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, vízállóság: 50 m (5 ATM) , műanyag tok
Kód:  XI2900f5i Termékszám:  473608 Gyártó honlapja:

Xiaomi Mi Band 4 Global

Személyes fitnesz asszisztens a csuklódon

A Xiaomi Mi Band 4 fitnesz karkötő a népszerű eszközök negyedik generációs modellje, amelynek segítségével megfigyelheted és optimalizálhatod az edzéseidet és a fizikai tevékenységeidet. A PPG érzékelő általi folyamatos pulzusmérésnek és alvásfigyelésnek köszönhetően minden tevékenységed maximálisan hatékonnyá válhat. Egyetlen töltéssel a Xiaomi Mi Band 4 fitnesz karkötő akár 20 napon át lehet a segítőtársad.

A Xiaomi Mi Band 4 fitnesz karkötő legfontosabb jellemzői

  • PPG pulzusmérő, alvásfigyelés
  • Lépésszámláló funkció, az elégetett kalóriák kiszámítása, távolságmérés
  • Színes 0,95"-es AMOLED érintőkijelző
  • A Xiaomi Mi Band 4 vízálló 50 m-ig (5 ATM)
  • Stopper, dátum, ébresztőóra rezgéssel
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0
  • Értesítések fogadása és zenehallgatás a telefonról
  • Az akkumulátor élettartama akár 20 nap is lehet egyetlen töltéssel
  • Mi Fit mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • A Xiaomi Mi Band 4 kényelmes polikarbonát szíjat kapott

A Xiaomi Mi Band 4 lenyűgöz az AMOLED érintőképernyővel

A Xiaomi Mi Band 4 már első pillantásra lenyűgöz minimalista formatervezésével, amelyet továbbfejlesztett színes AMOLED érintőkijelző tesz teljessé, ez pedig sokkal világosabb, mint a Mi Band előző verziói. Emellett a kijelzőt 2,5D edzett üveg védi külön ujjlenyomattaszító réteggel. A Xiaomi Mi Band 4 okosóra számos számlappal rendelkezik, amelyekkel a saját stílusod szerint szabhatod testre a karkötő megjelenését.

Vízálló fitnesz karkötő a népszerű sportokhoz

A Xiaomi Mi Band 4 okos karkötő 50 méter mélységig vízálló, így az olyan klasszikus mozgásformák mellett, mint például a futás, sétálás vagy kerékpározás, teljes mértékben kihasználhatod úszás közben is. A Xiaomi Mi Band 4 öt különböző úszásmódot képes felismerni. Ezt követően lehetőséged van elemezni vagy összehasonlítani az elégetett kalóriákra, a megtett lépésekre vagy távolságra illetve a mért pulzusra vonatkozó értékeket a Mi Fit mobilalkalmazásban.

Xiaomi Mi Band 4 optikai pulzusmérővel

Az optikai PPG pulzusérzékelő folyamatosan figyeli a fizikai aktivitásodat és figyelmeztet, amennyiben túl magas a pulzusod. Továbbá az okos Xiaomi Mi Band 4 tájékoztat és mozgásra ösztönöz, amikor huzamosabb ideig fennálló inaktivitást észlel, amely egy praktikus funkció például az ülőmunkát végzőknek.


A Xiaomi Mi Band 4-gyel ellenőrizheted az alvás minőségét

A Xiaomi Mi Band 4 fitnesz karkötő a népszerű alvásfigyelés funkcióval is büszkélkedhet, amely felismeri az alvás felszínes és mély fázisait, amely magában foglalja az alvás teljes hosszát is, így mindig tudni fogod, hogy elegendő ideig és minőségben aludtál-e. A Xiaomi Mi Band 4 karkötő olyan csendes ébresztőórával érkezik, amely gyengéd rezgésekkel óvatosan ébreszt fel.

Párosítás okostelefonnal

A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész segítségével párosíthatod a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötőt az okostelefonoddal. Ennek eredményeként pedig fogadhatod a bejövő üzenetek és hívások értesítéseit egyenesen a csuklódon vagy távolról vezérelheted a zenelejátszást és a kamera exponáló gombját.

Elemezd a napi tevékenységeidet a Mi Fit mobilalkalmazással

A Mi Fit mobilalkalmazás jól átláthatóan jeleníti meg a mért napi aktivitást illetve az alvás minőségét, illetve összehasonlítja az értékeket a régebben mért eredményekkel, így lehetőséged van azokat részletesen kielemezni. A Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötőnek hála mindig tisztában leszel az aktuális állapotoddal, az egészségeddel illetve azzal, milyen úton haladsz a beállított céljaid eléréséhez.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
24,13 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
10,6 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Mozgás emlékeztető Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Angol, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15,5 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tegnap 13990 ma mikor megrendelnem mar 16990. Annyiert meg kb a vicc kategoria. Emag-on meg mindig 13990, csak szolok...

Töltő van a telefonhoz a csomagban vagy külön kell rendelni?

Kedves Alza! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a termékhez nincsen letölthető magyar nyelvű használati utasítás?

Üdv.!Samsung és Huawei telefonokkal kompatibilis?Köszi

Futáshoz használnám, nem értek az okosórákhoz. Az alábbi kérdéseim lennének: 1. Ha telefon nélkül szeretnék elmenni futni, az okosóra méri a megtett távolságot, időt és közben mutatja a pulzusszámot? 2. Mi alapján méri a pontos megtett métert? 3. Fel tudok-e így (telefon nélkül) valakit hívni, ha bajba kerülnék? 3. Ha nem, és emiatt elvinném a telefont, de leraknám a táskámmal együtt, a bluetooth hány méteres hatótávolságon belül működik?

Sziasztok! Azt írjátok, hogy ezt a terméket lehet viselni zuhanyozás közben, viszont úszás esetén le kell venni. Emellett az aktivitások között sem szerepel az úszás. Ugyanakkor elvileg az úszás funkció az egyik újdonsága a Xiaomi Mi Smart Band 4-nek. Ezért nem világos számomra, hogy akkor az oldalon vásárolható termék rendelkezik az úszás funkcióval vagy sem. Köszi a választ!

Kedves Alza! Ma szerettem volna megrendelni akciójuk keretén belül a készüléket. 9 óráig semmi gond nem volt az oldallal, majd amint elkezdődött az árusítás, elérhetetlenné vált. Körülbelül 3-5 másodperces intervallumonként frissítettem, de folyamatosan error-t dobott. Majd mikor 9:07-kor végre behozta, már mind a 296 termék elkelt. Kérem árulják el ez hogy történhetett, mikor aktívan frissítgettem az oldalt. Köszönöm

Engem is érdekelne, hogy Samsung telefonnal zökkenőmentes-e a működés.

Kedves Alza! Arra lennék kíváncsi, hogy teljesen magyar nyelvű-e a termék, a következőket láttam a leírásban: Felület nyelve Angol Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Magyar, Német, Szlovák, de ez nem teljesen egyértelmű. Válaszukat előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Band 4 Global
Kiegészítők: Xiaomi Mi Band 4 Global Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Band 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Band 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Band 4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ