A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Xiaomi Mi Electric Shaver

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Electric Shaver
4,9 14 értékelés
Borotva - nedves borotváláshoz ajánlott, akkumulátoros áramellátás, 2 óra töltési idő, 60 perc működési idő, fekete színű, nedves borotválkozás, vízálló, leöblíthető és led töltésjelző
Kód:  XIAse1 Termékszám:  473434 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Electric Shaver

A Xiaomi Mi Electric Shaver elektromos borotva három vágófejjel és 360°-os lebegő körkéssel teszi lehetővé a száj feletti részek, az áll, az arc és a nyak kényelmes leborotválását. Ezeken a helyeken a szőrszálak hajlamosak különféle irányban nőni, amellyel a hagyományos készülékek nem tudnak megbirkózni, ám ez az új tervezésű borotva az arc formájához aktívan illeszkedve, hatékonyan vágja le azokat anélkül, hogy bárhol is elvétené a szőrszálakat. A borotva száraz és nedves (habozott) arcon is alkalmazható. Az IPX7 vízálló kialakításnak megfelelő vízzel is nyugodtan átmosható.


A Xiaomi Mi elektromos borotva legfontosabb jellemzői

  • Elektromos borotva száraz és nedves borotválkozáshoz
  • Egy töltés akár 60 perc használatot tesz lehetővé
  • Mosható folyó víz alatt
  • A Xiaomi Mi elektromos borotva két borotválkozási móddal rendelkezik
  • 3 borotvafej / 360 ° lebegő körkés rendszer a pontos és gyors borotválkozáshoz
  • Borotva kettős pengével

Kiegyensúlyozott borotválkozási rendszer

A Xiaomi duplagyűrűs borotva szitával és kettős körkéssel lett ellátva – a belső összesen 45-öt, míg a külső 90-et tartalmaz. A 1: 2 arány optimális eloszlást biztosít és hatékonyan egyensúlyba hozza a pengék és a két gyűrű borotválkozási hatékonyságát. A 0.8 mm vékony segédkés először felemeli a szőrszálat, majd a fő késsel gyorsan levágja, alapos és gyors borotválást eredményezve. A kések természetesen kiváló minőségű acélból készültek. A borotva szita alapanyagát a japán JFE cég szolgáltatja, míg a segédkés anyaga a svéd Sandvik-tól származik. A vágófejek speciális ECM elektrokémiai megmunkálás útján jönnek létre, amely nem csak csiszolt megjelenést ad, hanem jelentősen javítja a kopásállóságot is. Biztos lehetsz benne, hogy a MI Electric Shaver elektromos borotva hosszú éveken keresztül károsodás nélkül fog szolgálni.

Xiaomi Mi elektromos borotva kétféleképpen is használható

A MABUCHI 260-as motor nagy nyomatékú és fordulatszámú, erős és stabil teljesítményt nyújt. A használat során két sebességfokozat közül választhatsz – normál és gyors. A szabványos fogaskerekes felépítéssel alkalmas nagy szakállsűrűségű felhasználóknak. A gyors fokozat lehetővé teszi, hogy a borotva kb. 3,9 m/s vágási teljesítménnyel üzemeljen, így ideális vastag szakállal rendelkezőknek mély borotválkozásra is. A Xiaomi Mi Electric Shaver borotva felülete speciális PPG ujjlenyomat-taszító bevonattal lett ellátva, amely megelőzi az ujjlenyomat-lerakódások kialakulását. A praktikus utazózár megakadályozza, hogy utazás közben a gyerekek véletlenül bekapcsolják a készüléket. A borotva tisztításának szükségességéről a visszajelző által kaphatsz figyelmeztetést.

Tömeg:
176 g

Méretek:
15 × 5 × 5 cm

A csomag tartalma:
1 × elektromos borotva
1 x töltőalap
1 × tisztító kefe


Paraméterek

Borotva mechanizmus
Körkéses Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
60 perc Kész!
Töltési idő
2 óra Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Körkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
60 perc Kész!
Töltési idő
2 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, LED töltésjelző Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Electric Shaver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Electric Shaver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Electric Shaver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Elektrorasierer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Elektrorasierer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ