A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi MIX 2S 64 GB LTE fehér

Termékkatalógus
Xiaomi Mi MIX 2S 64 GB LTE fehér
4,9 12 értékelés
Mobiltelefon - 5.99'' IPS 2160x1080, Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core processzor, 6GB RAM, 64GB belső memória, duál hátsó kamera 12Mpx (f/1.8) + 12Mpx (f/2.4) + elülső 5 Mpx (f/2.0), kártyafüggetlen, GPS, LTE, gyorstöltés, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, 3400 mAh akkumulátor, Android 8.0
Kód:  XI163b1 Termékszám:  18506 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi MIX 2S 64 GB LTE fehér

A telefon jellemzői

150,8 mm

Elölnézet

74,9 mm

Oldalnézet

8,7 mm

Telefon tömege: 189 g

Képátló

5,99"

képátló

Operációs rendszer

Android 8.0 Oreo

operációs rendszer

Akkumulátor-kapacitás

3 400 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

74,9 × 150,8 × 8,7 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

64 GB

belső memória

Kamera típusa

(12 + 12) + 5 Mpx

kamera

Csatlakozás

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

nincs

memóriakártya-foglalat

Tömeg

189 g

telefon tömege

Elődjével ellentétben a Xiaomi Mi Mix 2S sok szempontból fejlettebb, a legfontosabb talán a csúcskategóriás duál kamera vagy a vezeték nélküli töltés lehetősége. A gyártó a már eddig is erőteljes teljesítményt tovább növelte, és az új, 8 magos Snapdragon 845 processzorral szerelte, amelyet 6 GB-os flash memória egészít ki a legigényesebb alkalmazások és játékok futtatásához. Minden adatot a 64 GB memória tárol. A készüléket egy továbbfejlesztett kerámiatest borítja, amely kivételes megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A hátlapon található praktikus ujjlenyomat-olvasó megegyezik a korábbi modellben alkalmazottal. A nagy akkumulátor egész nap gondoskodik a telefon üzemeltetéséről, de szükség esetén gyorsan feltölthető.

A Xiaomi Mi Mix 2S fehér mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű fehér kivitel kerámiatesttel
  • Szenzációs FHD + kijelző minimális kerettel
  • Hatékony Snapdragon 845 processzor
  • Csúcs minőségű duál kamera
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • Dual SIM - támogatás
  • Legújabb Android 8.0 Oreo, MIUI interfésszel

Szenzációs FHD + kijelző

A telefon gyönyörű megjelenését leginkább a hatalmas, 5,99 hüvelykes kijelzőnek köszönheti, amely lényegében az egész előlapot elfoglalja, és nem hagy feleslegesen nagy helyet a keretnek. Már magára a kijelzőre is öröm ránézni. A kiváló FHD + felbontás és az IPS technológia csúcsminőségű képeket eredményez, élénk színekkel és nagy kontraszttal, így igazán jól mutat rajta minden.

Csúcs minőségű duál kamera

Az új Mi Mix 2S-ben 12 + 12 megapixeles duál kamera kapott helyet, amely lélegzetelállítóan fantasztikus képet készít. A teleobjektívnek köszönhetően a telefon kivételesen jó fényképeket képes rögzíteni, amelyek minősége megközelíti a drága tükör objektívvel készültekét. A nagy, f / 1.8 fényerő garantálja az éles és tiszta képeket elmosódás vagy rossz megvilágítás nélkül. Élvezd ki az 5 megapixeles előlapi kamerát, mellyel elkészítheted kedvenc szelfidet, vagy videóhívást folytathatsz szeretteiddel.

Android 8.0 és MIUI

A Xiaomi Mi Mix 2S a népszerű Android 8.0 Oreo operációs rendszer legújabb verziójával rendelkezik, amely nagy biztonságot nyújt, funkciókban gazdag és online Play Store-t kínál, ahol több ezer praktikus alkalmazás és ingyenes játék található. A Xiaomi MIUI-val mindez még egyszerűbb és élvezetesebb.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi MIX 2S 64 GB LTE fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi MIX 2S 64GB LTE Bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi MIX 2S 64 GB LTE Biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi MIX 2S 64GB LTE Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi MIX 2S 64GB LTE Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ