A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Xiaomi 14

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék
4,7 6 értékelés
Mobiltelefon - 6.39" Super AMOLED 2340x1080, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 processzor, 6GB RAM, 128GB belső memória, 12Mpx + 12Mpx hátlapi kamera, 24Mpx + 2Mpx előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, kártyafüggetlen, Qi vezeték nélküli töltés, gyorstöltés, 3200 mAh-s akkumulátor, Android 9.0
126 970 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XI90b2 Termékszám:  21706 Gyártó honlapja:
Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék 126 970 Ft Felbontott raktáron

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék

Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék készüléknél azonnal egyértelmű, hogy okos mobiltelefont tartasz a kezedben. Tökéletes fényképek készítésére, hírek olvasására, skypolásra, illetve devizaárfolyamok ellenőrzésére. Ezen telefon 6,39 " képátlójú AMOLED képernyővel és 2340 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. A RAM kapacitása 6 GB. Emellett Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, OTG, Telefon feloldása arcfelismeréssel és Jelző dióda funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék operatív memóriája

A RAM kapacitása 6 GB. Ez rengeteg helyet jelent az igényes felhasználó számára is. Nem jelent problémát nagy felbontású videók rögzítése. Az 1 GB-os belső memória az abszolút minimumot jelenti. Ilyen telefonban csupán néhány telefonszám és üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon egyszerű használatához. Ha a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os belső memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A mobilt 3200 mAh kapacitású akkumulátor tartja életben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék?

A(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék 12 Mpx felbontásban tud képet alkotni. Alkamas tehát nagyobb felbontású képek rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 24 Mpx felbontásban tud képet alkotni. Az optikai képstabilizátor lényegesen meghatározza a képek minőségét. Ezen technológia növeli az expozíciós időt, valamint csökkenti a zavaró kép-bemozdulásokat, így sötétben is remek képeket fogsz tudni készíteni.

A(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék mobiltelefon kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A LED dióda jelzi, hogy nem olvasott üzeneted van.
  • Bizonyos helyzetekben jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz telefonodhoz.
  • Gyorstöltés - hogy ne kelljen órákat töltened a kábelen.
  • A(z) Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék mobiltelefon Dual SIM kivitelben kapható. Ez azt jelenti, hogy a telefonba két SIM helyezhető, azonban memóriakártya-foglalat nincs benne.
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Mix 3 LTE 128GB kék
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ