Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete
174x
0
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, takarítás módja: kefék,programok és felmosás, HEPA szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fekete
Kiterjesztett garancia + 3 év 21 840 Ft
60 napos áruvisszaküldési lehetőség 7 640 Ft
Áfával 109 200 Ft
ÁFA nélkül 85 980 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Elérhetőség megtekintése
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIAROd08 Termékszám:  473725 Gyártó honlapja:
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete 109 200 Ft Nem elérhető

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete

Erőteljes robotporszívó felmosás funkcióval

A Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 az 1-ben robotporszívó önállóan biztosítja a különböző felületek nagy hatékonyságú felporszívózását és felmosását az otthonodban. A fejlett LDS lézeres navigációs rendszer valós időben térképezi fel az otthonod területét a maximálisan eredményes tisztítás érdekében. A robotporszívó felszereltségemagában foglalja az intelligens érzékelőt, amely megakadályozza a porszívó akadályokba ütközését, illetve a távoli irányítás lehetőségét is, utóbbi a Mi Home mobilalkalmazásonvagy a hangsegéden keresztül lehetséges.


A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black robotporszívó főbb jellemzői

 • Robotporszívó és felmosó egy eszközben
 • 2100 Pa-s szívóteljesítmény
 • LDS precíz lézeres navigációs rendszer
 • 550 ml-es térfogatú portartály
 • 2 az 1-ben kombinált tartály - 300 ml-es portartály és 200 ml-es víztartály
 • Érzékelők a lépcsőről történő leesés és ütközések ellen
 • 60 dB-es zajszint
 • Tiltott zónák beállítása
 • 3200 mAh akkumulátor 110 perces üzemidővel
 • Dokkolóállomás automatikus töltéssel
 • Vezeték nélküli Wi-Fi interfész
 • Vezérlés a Mi Home mobilalkalmazással (Android, iOS)
 • Támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédeket

LDS lézeres navigációs rendszer

A fejlett LDS lézeres navigációs rendszernek köszönhetően a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívó valós időben, 6× 360°-os másodpercenkénti teljesítménnyel automatikusan feltérképezi és frissíti a tisztított terület alaprajzát, így a lehető leghatékonyabb útvonalat és összességében tisztítási folyamatot biztosítja. Alézeres érzékelők 8 méteres hatósugarúak, így a készülék pillanatok alatt tökéletes áttekintésben részesül a környezetéről és biztonságosan kikerüli az akadályokat.

Robotporszívó és felmosó

2 az 1-ben robotporszívó és felmosó

A porszívó két tartályt kínál a számos típusú padló tisztításához. 3 üzemmóddal rendelkezik a porszívózáshoz, a felmosáshoz és a 2 az 1-ben kombinált tisztításhoz. A felmosó precíz adagoló funkcióval büszkélkedhet az adott terület számára legoptimálisabb körülmények megteremtéséhez.

Nagy szívóerő

Hatékony tisztítás minden felületen

A kefe nélküli elektromos motor maximális szívóereje elérheti a 2100 Pa teljesítményt is, így könnyedén megbirkózik a rendkívül szennyezett területekkel vagy a szőnyeg mélyreható porszívózásával is. Innovatív formatervezésének köszönhető, hogy igazán csendes a működése.

Mi Home mobilalkalmazás

Vezérlés mobilalkalmazással

A robotporszívó távolról is vezérelhető a hangsegéd vagy a Mi Home mobilalkalmazáson keresztül, amelyek lehetővé teszik a fejlett funkciók beállítását, az adott tisztítási üzemmód kiválasztását, egy konkrét időszakra tervezett tisztítás ütemezését vagy akár a porszívó azonnali elindítását is.

Tisztítási zóna kiválasztása

Tisztítási zóna kiválasztása

Az első használat után a készülék automatikusan elmenti a helyiség térképét a mobilalkalmazásban, így könnyedén kiválaszthatod az adott tisztítási zónát. Lehetőséged van az egyes zónákat elnevezni vagy egyesíteni, illetve meghatározhatod a porszívó számára tiltott zónákat is. Továbbá külön tisztítási időszakokat rendelhetsz minden egyeszónához.

Intelligens érzékelők

Intelligens érzékelők

Az intelligens érzékelő valós időben figyeli meg a robotporszívó körüli területet és megakadályozza a készülék akadályokba ütközését vagy leesését a lépcsőről. Amennyiben az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a porszívó automatikusan visszatér a dokkolóállomásra feltöltődni. Az akkumulátor feltöltése után ott folytatja a tisztítást, aholfélbeszakította a munkáját.

Kompakt méretek

Kompakt méretek

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro készüléke könnyedén birkózik meg és halad át a maximum 2 cm-es akadályokon, így nem okoz neki nehézséget egy alacsonyabb küszöb vagy a szőnyeg széle sem. Másik előnye az alacsony kialakítása, hiszen ennek köszönhetően alaposan megtisztítja a bútorok alatti vagy más nehezen elérhető területeket is.Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz Kész!
Rendeltetés
Moppal felmosáshoz, Szőnyegtisztításhoz Kész!
Funkció
Automata feltöltés , Takarítandó helyiség meghatározása , Takarítás folytatása újratöltés esetén , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Szennyeződés felismerés , Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Takarítás módja
Kefék, Programok, Felmosás Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Moppal felmosáshoz, Szőnyegtisztításhoz Kész!

Tulajdonságok

Funkció
Automata feltöltés , Takarítandó helyiség meghatározása , Takarítás folytatása újratöltés esetén , Lépcsőről való leesés elleni érzékelő , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Szennyeződés felismerés , Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Takarítás módja
Kefék, Programok, Felmosás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Méret és súly

Magasság
9,45 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Súly
3,6 kg Kész!

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok
Töltőállomás, Víztartály nedves tisztításhoz Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Hosszúság
9,45 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Típus

Porszívó típus
Robot Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

Variánsok Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete:

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fehér

Robotporszívó - moppal felmosáshoz és szőnyegtisztításhoz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,55 l-es portartály, takarítás módja: kefék,programok és felmosás, HEPA szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, töltőállomás és víztartály nedves tisztításhoz, színe: fehér
Kosárba
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak.

Érdeklődnék hogy a készülék szűrője mosható-e?

Tisztelt Címzett! Ha a lakás két szintes, ez a robotporszívó ebben az esetben is alkalmas a helyiségek alaprajzának feltérképezéséhez?

Mennyi idő alatt lehet feltölteni, és 1 töltéssel mennyi ideig működik?

Üdv, érdeklődnék, hogy hány év garancia jár a termékhez, illetve a garancia bolti vagy gyártói? Köszönöm

Arról nem is beszélve, hogy magyar nyelvű használati utasítás nem volt a dobozban........

Üdvözlöm! Az alkalmazás teljesen használhatatlan (ios)... Nem jegyzi meg a térképet, hiába van beállítva... Nem tudom kijelölni a takarítási területet, sem pedig kijelölni hogy hova küldjem egy pontra takarítani... A következő hibaüzenetet írja ki: "please complete the cleaning task first, and make sure the remember map is available". Pedig nem takarít, a dokkolón van!!! Továbbá nem 15%-nál megy vissza töltőre, hanem 5%-nál... Kérem, adjanak megoldás a problémáimra, ellenben vegyék vissza a terméket, az értékét pedig térítsék vissza!

Ez a robotporszívó valóban tud porszívózni is, vagy csak felszedi a talált szöszöket? Mely robotporszívók tudnak porszívózni is?

Azt szeretném kérdezni, hogy tetőteres lakás esetén a két külön szintet lehet-e vele porszívózni (természetesen a porszívót mozgatva a két szint között, valamint a dokkolót is szükség esetén). Megtanítatható-e vele a két szint valamilyen okossággal.

Xiaomi robot vacuum-MopPro berendezés alkalmas-eszönyeg tisztitásra?Az internetten elérhető használati utasitás valamint a géphez küldött angol nyelvü használati utasitás szerint nem alkalmas.Ezek ellentmondanak a termék vásárlási ajánlatában szereplő használati javaslatnak. Várom mielőbbi válaszukat Köszönettel KT

Tud

12
Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Für Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Für Schwarz.

Alternatívák ehhez Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, fekete

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ