A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Xiaomi Mi VR

Termékkatalógus
Xiaomi Mi VR
VR szemüveg - Kompatibilis Mi 5 / 5s / 5s Plus / Mi Note 2, gyorsulásmérő, 6 tengelyes mozgásérzékelő, giroszkóp, Full HD, méretei 200x165x295mm
Kód:  XIAOM2 Termékszám:  PX1003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi VR

A Xiaomi bemutatja hogyan vetheti bele magát a virtuális valóság világába, anélkül, hogy anyagilag tönkre tenné magát. A Mi VR szemüveggel kényelmesen elmélyülhet a digitális világban, egy olyan összegért, amelyért a versenytársaktól egy papír alapú szemüveget kap. Bár a szemüveget egyszerűen alakították ki, mégis meglepően elegáns és felszerelték minden szükséges funkcióval, ami egy távoli utazáshoz kell. Még egy gombot is elhelyeztek a szemüveg tetején, hogy amivel befolyásolja a telefont, így nem kell semmilyen külső vezérlő.

Legfontosabb jellemzői

  • Virtuális valóság szemüveg okostelefonnal
  • Áthatolhatatlanság a valós világba (teljesen zárt szerkezet)
  • A zár bezárja az okostelefont egy átlós 4,7 "5,7" képernyővel
  • Gomb közvetlen kapcsolattal a telefonhoz
  • Minőségi, tükröződésmentes lencse
  • Kényelmes illeszkedés a fejen
  • Fejhallgató lyukak a telefon elhelyezkedéséhez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi VR Play Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi VR Play Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ