Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi MiBand Black

Termékkatalógus
Xiaomi MiBand Black
4,4 89 értékelés
Okoskarkötő - fitnesz- és alvásfigyelő, por- és vízálló (IP67), kompatibilis a MIUI Android 4.4-el és az újabb verziókkal
Kód:  XI2900f5c Termékszám:  472024 Gyártó honlapja:

Xiaomi MiBand Black

A Xiaomi Mi Band fitnesz karkötő elsősorban azoknak ajánlott, akik megfigyelés alatt szeretnék tartani az aktivitásuk úgy nappal, ahogy alvás alatt is. Az éjszaka során a fitnesz karkötő figyeli az alvást, az érzékelők segítségével pedig kiértékeli annak minőségét és hosszát, ráadásul a Smart Alarm funkció vibrációs ébresztéssel is szolgál. A nap folyamán a karkötő felhasználható az aktivitás megfigyelésére. Ezt segíti a gyorsulásmérő, illetve a Bluetooth is, amely az okostelefonhoz való csatlakozást biztosítja. Arról, hogy a Mi Band karkötőt mindenhova magunkkal hordozhassuk, az IP67 szabványnak megfelelő por- és vízállóság, nem utolsósorban pedig a 30 napos üzemidő tesz tanúbizonyságot.

További információk:

Kompatibilitás:
iOS, Android 4.4

Funkciók:
MIUI Unlock
Fitness Level Monitor
Sleeping Quality Tracking
Smart Alarm
History Data
Seek Mi Band
Work on both hands
Total Distance Display
Average Daily Steps
Share via Social Media

Tulajdonságok:
Hosszúság: 157-205 mm
Tömeg: 13 g

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi MiBand Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi MiBand Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi MiBand Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MiBand Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ