Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi MiPad 2 64GB Gold

Termékkatalógus
Xiaomi MiPad 2 64GB Gold
3,0 1 értékelés
Tablet - Intel Atom X5-Z8500 Quad Core 2.2GHz, 7.9" 2048x1536 IPS érintőképernyő, RAM 2GB, 64GB belső memória, WiFi, Bluetooth, 2x kamera 8MPx + 5MPx, USB type-C, 6010mAh akkumulátor, Android 5.0 MIUI v7
90 360 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XI2002b Termékszám:  472236 Gyártó honlapja:
Xiaomi MiPad 2 64GB Gold 90 360 Ft Felbontott raktáron

Xiaomi MiPad 2 64GB Gold

Xiaomi MiPad 2 64GB Gold egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Čínská společnost Xiaomi představuje novou generaci tabletu MiPad 2 – novinka se může pochlubit hned několika inovacemi, je například tenčí o rovných 18 % a lehčí o 38 gramů. Ezen túlmenően, a funkciók teljes fém konstrukció, amely büszkélkedhet még jobban lássa. Amikor polírozó felületén használt speciális homokfúvással technika megőrzi fémes textúra, míg a felület még mindig nagyon kellemes tapintású. A tabletta futtató operációs rendszer Android 5.0 grafikus felületű MIUI 1.7

legfontosabb jellemzői

  • A vastagsága mindössze 6,95 mm
  • Az Intel Atom processzor (64bit)
  • Tartós fémváz
  • Ragyogó 7,9 "IPS kijelző képaránya 4: 3
  • Android 5.0 operációs rendszer
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 6190 mAh

A kijelző, ahonnan nem fog fájni a szeme

A domináns eleme az új MiPad 2 nyilvánvalóan látható. Élvezheti filmjeit vagy játék tökéletes IPS kijelző átlója 7,9 "felbontása 2048 x 1536 pixel, és a pixelsűrűség 326 PPI. És mivel a kijelző alkalmas olvasás elektronikus könyvek. A tabletta is tartalmaz egy speciális éjszakai üzemmód a szem védelmére, amely jelentősen csökkenti a szem fáradtság. 

nagy kamera

Mert nagy lövések és rekord 1080p videó keresztül a hátsó kamera felbontása 8 megapixel. Van is sokféle különböző szűrők, amelyekkel a képeket válik rendkívül szép és szokatlan. A nagy kijelző és számos alkalmazás lehet szerkeszteni fényképeket azonnal, vagy ossza meg barátaival a társadalmi hálózatok. 5 megapixeles kamera előtt különösen hasznos az internetes hívások vagy Szelfik.

Teljesítmény és kitartást

Tablet Xiaomi MiPad 2 hajtásáról négymagos processzor Intel Atom Z8500-X5, amelynek felhasználásával 14nm gyártási technológia, amely lehetővé teszi, hogy megteremtsék az egyensúlyt az energiahatékonyság és az informatikai hatékonyságot. Az integrált grafikus chip Intel HD Graphics zökkenőmentesen játszani a legújabb játékokat. 

Nagy kapacitású akkumulátor és az USB-C

MiPad 2 egy igazán nagyszerű lehetőségeket. Csak a bíró magad. Nagy kapacitású akkumulátor (6190 mAh) lehetővé teszi a folyamatos zenelejátszást, és 100 óra vagy 12 óra videó, amely már egy tisztességes adag szerelmeseinek zene és a filmek. Celkově se výdrž v pohotovostním režimu pohybuje kolem 649 hodin. És még ha sikerül akkumulátor "squeeze" ez nem probléma bármikor feltöltött egy megfordítható USB-C csatlakozó, amely többek között támogatja a gyors töltés. 

Ami a kapcsolat, így hiányzik a Bluetooth támogatják a hagyományos WiFi 802.11ac szabvány. Nagy sebességű kapcsolatot a vezeték nélküli hálózat biztosítja kétsávos antenna, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elérheti az internetet, szabadon kommunikálni barátaival, megoszthatja fotóit, vagy töltse le kedvenc alkalmazásait.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi MiPad 2 64GB Gold
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ