30 dnů na vrácení Shop roku

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék

Termékkatalógus
Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék
4,5 526 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear) zárt, 3,5 mm Jack, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 1,25 m-es kábel,
Kód:  XIAhe01 Termékszám:  472796 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók impozáns kék színű darabja pontosan az a típusú eszköz, amely felhasználók széles köre számára válhat könnyedén vonzóvá. Speciális tervezésüknek köszönhetően nemcsak egyszerű mobiltelefon headsetként praktikusak, hanem sportolás közben is nélkülözhetetlen társsá válhatnak. A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatókat azon vásárlóknak ajánljuk, akik a tökéletes hangminőséget szeretnék élvezni. Egyedi, modern designjukkal egyértelműen kitűnnek környezetükből és mások számára sem maradnak észrevétlenek. Engedje, hogy magával ragadják a zene kékes hullámai!

A Xiaomi Piston Fresh Edition főbb jellemzői

  • Egyedi headset, amely biztosan nem marad észrevétlen
  • A Xiaomi fülhallgatók akusztikus kamrája alumíniumból készült, ami a lehető legjobb hangminőséget teszi lehetővé
  • A Xiaomi fülhallgatók a sztenderd, 3,5 mm-es, jack csatlakozóval vannak felszerelve
  • Széles (20-20000 Hz) frekvenciatartomány a tökéletes zenei élményért

Xioami fülhallgatók - kompakt méret, kiterjedt hangerő

A Piston Fresh Edition darabjai még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező használókat is le fogják nyűgözni. Kompakt, akár zsebben is elférő, méretük ellenére hangminőségük bámulatosan kifinomult. Dinamikus frekvenciatartományuk (20-20000 Hz), illetve érzékenységük (98 dB) kombinációjának köszönhetően garantáltan hűen adják vissza akár a legmélyebb hangokat is, ugyanakkor a magasak is kristálytisztán és légiesen fognak megszólalni. Miért kellene a fülhallgató kis méretének egyben a gyenge hangzást is jelentenie? A Xiaomival valóban élmény a zenehallgatás!

Modern fülhallgató, amely remekül mutat

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók nemcsak a hangminőség, hanem a megjelenés tekintetében is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. Modernek, kompaktak és rettentően helytakarékosak. Kék színüknek köszönhetően pedig egészen biztosan nem olvadnak bele a környezetükbe. A hangminőség gyakran a modern és vonzó megjelenés rovására megy, a Xiaomi Piston Fresh Edition azonban egyesíti a két komponenst, melyek így együtt alkotnak egy kifogástalanul működő egészet. Egyszerre korszerű és kiváló a hangzása.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!
Kábel hossza
1,25 m Kész!
Kábelvezetés
Kétoldali Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hívásfogadás Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető füldugók Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
98 dB/mW Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
14 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm 24 hónap garancia van rá ? Ha igen hova lehet vissza küldeni? ugyanis kb. 2 hónapja vásároltam és a jobb oldala szól csak nagyon halkan , míg a másik rendesen szól .

A megrendelt és buborékos borítékban némileg rendben meg is érkezett terméken nem található meg a verifikáláshoz szükséges kódot tartalmazó matrica - tehát a termék nem eredeti. Hogy is van ez? Tudtommal Xiaomi terméket vásároltam. Vagy nem? Vagy ez egy másik brand, azonos márkanévvel, stb? Hogyan kaphatok egy echte terméket? Köszönetféle.

Üdvözlöm! Ezen a füllhallgatón a hívásfogadás és zene indítás-megállításon kívül van-e lehetőség a hangerő feljebb vagy lejjebb állítására is gombbal?

Fej-/Fülhallgató Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic Black termékből 2db-ot szeretnék az ezüst színűt, azt külön fizetném amikor megérkezik vagy külön megrendelésben kellene?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék
Kiegészítők: Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi headphone Piston Fresh Edition blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ