Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila

Termékkatalógus
Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila
Fej-/fülhallgató
Kód:  XIAhe02 Termékszám:  14276 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók impozáns lila színű darabja pontosan az a típusú eszköz, amely felhasználók széles köre számára válhat könnyedén vonzóvá. Speciális tervezésüknek köszönhetően nemcsak egyszerű mobiltelefon headsetként praktikusak, hanem sportolás közben is nélkülözhetetlen társsá válhatnak. A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatókat azon vásárlóknak ajánljuk, akik a tökéletes hangminőséget szeretnék élvezni. Egyedi, modern designjukkal egyértelműen kitűnnek környezetükből és mások számára sem maradnak észrevétlenek.

A Xiaomi Piston Fresh Edition főbb jellemzői

  • Egyedi headset, amely biztosan nem marad észrevétlen
  • A Xiaomi fülhallgatók akusztikus kamrája alumíniumból készült, ami a lehető legjobb hangminőséget teszi lehetővé
  • A Xiaomi fülhallgatók a sztenderd, 3,5 mm-es, jack csatlakozóval vannak felszerelve
  • Széles (20-20000 Hz) frekvenciatartomány a tökéletes zenei élményért

Xioami fülhallgatók - kompakt méret, kiterjedt hangerő

A Piston Fresh Edition darabjai még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező használókat is le fogják nyűgözni. Kompakt, akár zsebben is elférő, méretük ellenére hangminőségük bámulatosan kifinomult. Dinamikus frekvenciatartományuk (20-20000 Hz), illetve érzékenységük (98 dB) kombinációjának köszönhetően garantáltan hűen adják vissza akár a legmélyebb hangokat is, ugyanakkor a magasak is kristálytisztán és légiesen fognak megszólalni. Miért kellene a fülhallgató kis méretének egyben a gyenge hangzást is jelentenie? A Xiaomival valóban élmény a zenehallgatás!

Modern fülhallgató, amely remekül mutat

A Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgatók nemcsak a hangminőség, hanem a megjelenés tekintetében is megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek. Modernek, kompaktak és rettentően helytakarékosak. Lila színüknek köszönhetően pedig egészen biztosan nem olvadnak bele a környezetükbe. A hangminőség gyakran a modern és vonzó megjelenés rovására megy, a Xiaomi Piston Fresh Edition azonban egyesíti a két komponenst, melyek így együtt alkotnak egy kifogástalanul működő egészet. Egyszerre korszerű és kiváló a hangzása.

Paraméterek

Szín
Lila Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Piston Fresh Edition fülhallgató - lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic Purple. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi headphone Piston Fresh Edition purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Headphone Piston Fresh Edition Purple.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ