Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold
4,6 190 értékelés
Mobiltelefon - 5.0" IPS 1280x720, Snapdragon 425 Quad Core 1.4GHz, RAM 2GB, 32GB tárhely, akár 256GB MicroSDXC , 13Mpx (f/2.2) + 5Mpx (f/2.2) kamera, GPS, A-GPS, Glonass, 3G/LTE, microUSB, hybrid Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), 3120mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
21 160 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold 21 160 Ft Használt raktáron

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold

Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A telefon jellemzői

le
Xiaomi Redmi 4A LTE
le
Kompaktní telefon s androidem.
Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző átló

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3120 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

micro SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

141,3 × 69,6 × 8,9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya bővítés

Váha

156 g

Súly 

A Xiaomi márka a Redmi telefonok negyedik generációját is piacra dobta. A Xiaomi Redmi 4A LTE az előző generáció továbbfejlesztése. Kiváló eszköz elegáns design-ba csomagolva méghozzá rendkívül versenyképes áron. A Xiaomi Redmi 4A lenyűgöző teljesítményt nyújt, és remek társ a munkában, azonban a hangsúly elsősorban a multimédián és a játékokon van. Ez az okostelefon 4G LTE-t, Android 6.0-t, 13Mpx-es kamerát, dual SIM támogatást és kiváló minőségű akkumulátort nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi 5 "IPS kijelző
  • 4G / LTE hálózatok 
  • Google Android 6.0
  • Hosszú élettartamú akkumulátorral

Káprázatos színek

Az HD felbontású 5" kijelző gondoskodik arról, hogy a fényképek és filmek megnézése remek élmény legyen. Az éles részletek, a természetes színek, a kiváló fények és kontrasztok, valamint a széles látószög teljesen el fogja majd varázsolni.

Elképesztően élénk képek

Gyorsan és egyszerűen örökítheti meg élete különleges pillanatait. Profi módon és képmutatás nélkül. A 13 megapixeles hátsó kamera autofókusszal Ön helyett gondoskodik a fényképek kiváló minőségéről. Az előlapi kamera 5 megapixeles, fix fókuszos és arcfelismerő is van benne.

Akkumulátor élettartam és csatlakoztathatóság

A nagy kapacitású 3120 mAh-ás akkumulátor lehetővé teszi, hogy Ön hosszú ideig tudjon telefonálni, játszani, videókat nézni és sok más dolgot csinálni. A nagy teljesítményű 2GB RAM-os Qualcomm Snapdragon 425 professzornak köszönhetően többé már nem kell aggódnia a háttérben futó alkalmazások és a sok tárhelyet igénylő programok miatt. A fájlok tárolására egy 32GB-os tárhely áll rendelkezésre, amely tovább bővíthető akár 128 GB-os memóriakártyával. A telefon további jellemzői: microUSB csatlakozó, 3,5 mm-es sztereó jack, GPS vevő, Dual SIM, Wi-Fi és 4G LTE hálózati támogatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi 4A LTE 32GB Gold
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ