AP+ nový vizuál Shop roku

Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany
4,4 252 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2040 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Kód:  SKXI263d4 Gyártó honlapja:

Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany

Ezen Xiaomi Redmi Note 12 okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 3 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 685 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a korlátlan játékot és a fotózást. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Eme Xiaomi okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...

Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany okostelefon lényeges paraméterei

  • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 1200 Nits fényerőre képes
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme Xiaomi telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2040 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 1200 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Xiaomi mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek Xiaomi okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely versenytársa lehet még a számítógépeknek is, így nagy mennyiségű adatot tudunk majd tárolni, még a 4K videók sem jelentenek gondot. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen Xiaomi mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával vezeték nélkül továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraportot gyakran használják például a TV távirányítójának helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. FM rádió funkcióval is rendelkezik. Amennyiben egészségügyi probléma lép fel, az SOS gomb megnyomásával segítséget tudunk hívni. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

165,66 × 75,96 × 7,85 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

183,5 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2040 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2040 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
3 Kész!
Magasság
165,66 mm Kész!
Szélesség
75,96 mm Kész!
Mélység
7,85 mm Kész!
Súly
183,5 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 685 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» További Xiaomi mobiltelefonok

További változatok Xiaomi Redmi Note 12 termékhez:

64 990 Ft - 69 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 GB Onyx Gray

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 GB Ice Blue

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jár hozzá töltő?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 12 8GB / 256GB - arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 12 8GB/256GB zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Redmi Note 12 8 GB / 256 GB zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 12 8GB/256GB gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 12 8GB/256GB gold.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ