Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér
4,8 422 értékelés
Mobiltelefon - 6,3", 2340 × 1080 felbontású IPS, 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 5 Mpx felbontású (f/2,4), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
Kód:  XI192b0 Termékszám:  24614 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is ideális és egyebek mellett akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének mérete 6,3", ily módon a nagyobb okostelefonok csoportjába sorolható. Ez a verzió 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 chipet kapott. A memória kapacitása 3 GB. Teljesítőképességét tekintve igényes appok és játékok futtatására ajánlott. A(z) 32 GB kapacitású belső tárhely egy hétköznapi felhasználó számára bőségesen megfelel, hiszen minden alkalmazásnak jut hely. A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér telefont nagy kapacitású 4000 mAh akkumulátor tartja életben. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték.

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér okostelefon legfőbb funkciói

  • A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér 6,3" méretű IPS kijelzővel bír, melynek max. felbontása 2340 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 660 processzor és 3 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): Adreno 512
  • A(z) 32 GB belső tárhely egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • SIM-kártya konfiguráció: hibrid nyílás
  • A hátsó kamerák száma: 2
  • A belső tárhely microSD kártyával bővíthető
  • Gyorstöltési funkció
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér okostelefon kijelzője és kamerája

csepp alakú kivágással és Hatalmas előnye, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér mobiltelefon duális hátulsó kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Elsődlegesen kiváló minőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének hála a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A fáziseltolásos autófókusz pontos és hatékony, ami leegyszerűsíti a fényképezést. Egy kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói módfelett elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső tárhely mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér mobiltelfon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő lehetővé teszi a mobil instant feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:
» További Xiaomi mobiltelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ