30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér
4,8 422 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 5 Mpx felbontású (f/2,4), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, Android 9.0 Pie 4000 mAh kapacitású akkumulátor
Kód:  XI192c0 Termékszám:  24615 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért hozták létre, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is nagyszerű és természetesen száz más alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének átmérője 6,3", így inkább az átlagosnál nagyobb mobilok osztályába tartozik. Ez a típus 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 CPU-t kapott. Az operatív memória mérete 4 GB. Teljesítőképességét tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 64 GB kapacitású belső tárhely már zeneszámok és játékok tárolására is elegendő. A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér telefont jókora kapacitású 4000 mAh akksi üzemelteti. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták.

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér okostelefon főbb sajátosságai

  • A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér 6,3" méretű IPS kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 2340 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 660 CPU és 4 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 512
  • A(z) 64 GB belső memória egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • Konfiguráció (SIM): hibrid nyílás
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • MicroSD slot a tárhely bővítéséhez
  • Gyorstöltés funkció
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér mobil kamerája és képernyője

Ez a nagy 6,3" átmérőjű kijelző csepp alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen ábrázolni. Hatalmas pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér mobil dupla hátsó kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Legfőképp kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók szívét is elnyeri. A fáziseltolásos fókuszálás pontos és hatékony, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy kis praktikus LED dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői nagyon elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A belső memória könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér telefon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő lehetővé teszi az okostelefon villámgyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az ún. OTG ("On The Go") technológia támogatásának hála akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:
» További Xiaomi mobiltelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64GB Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ