Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

Termékkatalógus
Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue
4,2 5 értékelés
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, GPS, NFC fizetési típus Mi Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 288 óra, SOS gomb, tok anyaga egyéb fémek
Leárazás -12 %
59 990 Ft 67 990 Ft
ÁFA nélkül 47 240 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIMiwS1act2 Termékszám:  35984 Gyártó honlapja:
Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue 67 990 Ft 59 990 Ft Átmenetileg nem elérhető

Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

Elegáns és megfizethető okosóra számos fitneszfunkcióval

Szerezz egy Xiaomi okosórát a csuklódra, hogy nyomon tudd követni az aktivitásodat, és okostelefonoddal párosítva a beérkező értesítéseket. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a párosított telefonon keresztül kihangosítva hívásokat fogadhatsz és kezdeményezhetsz. Az okosóra elegáns kialakítású, fémkerettel ellátott, 1,43"-es AMOLED kijelzőt tartalmaz, amely még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható. Azóra tömege mindössze 36,3 gramm, így alig érezhető a csuklón. A Xiaomi Watch S1 Active akkumulátorának élettartama normál használat mellett 12 nap, GPS üzemmódbanpedig körülbelül 30 óra. A sportrajongók értékelni fogják a 117 sportmódot, amelyek közül 19 professzionális. Az 5 ATM vízállóság lehetővé teszi, hogy gond nélkül úszhass az órával a csuklódon. Az érintés nélküli fizetések a Mi Pay és az NFC technológián keresztülhasználhatók. A pontos helymeghatározásról a többrendszeres GPS gondoskodik GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS támogatással.

A Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue okosóra legfontosabb jellemzői

 • 1,43" AMOLED kijelző 466 × 466 px felbontással
 • A többrendszeres GPS-képes chip GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS műholdakat integrál a pontos helymeghatározáshoz
 • Párosítás okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
 • A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően telefonálhatsz is a párosított okostelefonon keresztül
 • Az NFC és a Mi Pay technológia lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést (csak a kijelölt bankok esetében, a gyártó weboldalán kell ellenőrizni)
 • Az óra több mint 117 sportmóddal rendelkezik (köztük 19 professzionális móddal)
 • Az 5 ATM-ig terjedő vízállóság lehetővé teszi, hogy az órával gond nélkül úszhass
 • Több mint 200 óraszámlap közül választhatsz
 • Akár 12 napos akkumulátor-üzemidő normál használat mellett (kb. 30 óra GPS üzemmódban)
 • A pulzusszám és a vér oxigénellátásának egész napos ellenőrzése egy továbbfejlesztett PPG bioszenzor segítségével
 • Nyomd meg háromszor az alsó gombot, hogy az óra vészhelyzet esetén hívni kezdjen egy segélyhívó kapcsolatot (az órának párosítva kell lennie a telefonnal)
 • Az alvás időtartamának és szakaszainak pontosabb mérése
 • Hasznos funkciók, mint például a Stresszérzékelés, Légzőgyakorlatok, Egészségügyi index és Női egészség

A Xiaomi Watch S1 Active okosóra számos fitnesz üzemmódot kínál

Ne félj aktívnak lenni, és kezdj el sportolni vagy más tevékenységeket végezni. A Xiaomi Watch S1 Active készülékkel pontosan mérheted a teljesítményed paramétereit - pulzusszám, átlaghőmérséklet vagy elégetett kalória. Több mint 117 sportmód közül választhatsz, amelyek közül 19 professzionális. Természetesen 5 ATM-ig vízálló, így nyugodtan mehetsz úszni és mérheted az úszóteljesítményedet.

Az okosóra megjelenése a stílusodhoz igazítható

Több mint 200 stílusos és funkcionális számlapot találsz különböző témákkal. Az óralapok bővelkednek a különböző technológiákhoz, sportág-választáshoz és egyéb eszközökhöz tartozó funkciógombokban. Különböző típusú számlapok várnak rád, és akár saját magad is létrehozhatod a neked tetsző verziót. A Xiaomi Watch S1 Active óra megjelenése könnyen a hangulatodhoz vagy a ruhádhoz igazítható.

A Xiaomi Watch S1 Active óra többrendszeres GPS-t használ

A Xiaomi Watch S1 Active kétsávos GNSS-chippel van felszerelve, amely támogatja mind az öt kulcsfontosságú helymeghatározó rendszert: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS. A chip továbbfejlesztett, fejlett algoritmusokkal is rendelkezik, amelyek gyorsabban és pontosabban határozzák meg a tartózkodási helyedet.

Nagy AMOLED kijelző és precízen megmunkált fémkeret

A Xiaomi Watch S1 Active óra AMOLED kijelzőjére öröm lesz ránézni. Az 1,43"-es kijelző jól látható, és az AMOLED technológiának köszönhetően színesebb és egyenletesebb megjelenítést élvezhetsz. A Xiaomi Watch még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható, így nem maradsz le a bejövő értesítésekről. Az óra kijelzője egy precízen megmunkált fémkeretben található. Ennek ellenére a Xiaomi Watch S1 Active okosóra tömege mindössze36,3 grammnál állt meg, így még edzés közben is alig érezhető a kezeden.

Gyors hozzáférés a sportmódokhoz

A Xiaomi Watch S1 Active óra úgy állítható be, hogy egyetlen kattintással válthatsz kedvenc sportmódodra. Az óra automatikus aktivitásérzékeléssel is rendelkezik, amely olyan tevékenységekre terjed ki, mint a futópados futás, a szabadtéri futás és a gyaloglás.

Az okosórák nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek

A Xiaomi Watch S1 Active óra belsejében egy 470 mAh-s akkumulátor található, amely AI-algoritmusokat használ az energiafogyasztás optimalizálására. A készülék a mágneses kábelen keresztül könnyen, mindössze 2,5 óra alatt feltölthető.

Tipikus használati mód: körülbelül 12 nap
Akkumulátor-takarékos üzemmód: körülbelül 24 nap
GPS üzemmód: körülbelül 30 óra

Hívások kezdeményezése a párosított telefonról a csuklódról

Csatlakoztasd a Xiaomi Watch S1 Active órát Bluetooth-on keresztül a telefonodhoz, és máris közvetlenül a csuklódról indíthatsz bejövő hívásokat. Az óra mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Ez válsághelyzetben is használható, mivel a jobb alsó sarokban lévő oldalsó gomb háromszori megnyomásával tárcsázhatod a vészhelyzeti kapcsolattartót. Ahhoz, hogy ez a funkció működjön, a Xiaomi Watch S1 Active órát Bluetooth-onkeresztül kell csatlakoztatni a mobiltelefonhoz, és az alkalmazásban be kell állítani egy vészhelyzeti kontaktot.

Kifinomult PPG bioszenzor

A Xiaomi Watch S1 Active okosóra 24 órás pulzusmérést végez, és képes a vér oxigénszintjének SpO₂ monitorozására. A továbbfejlesztett hardverrel és algoritmusokkal ellátott PPG bioszenzor pontosabb pulzusmérést biztosít alacsony és nagyon magas intenzitású tevékenységek során. A Xiaomi karóra automatikusan tárolja az elmúlt 30 nap nyugalmi pulzusszám-görbéjét, hogy nyomon követhesd az edzéssel elért esetleges fejlődést.Beállíthatod a vér oxigénszintjének mérési intervallumát - tartsd egész nap, vagy állítsd be a kívánt intervallumot.

A Xiaomi Watch S1 Active óra figyeli az alvás időtartamát és minőségét

Az innovatív alvásfigyelő funkció most akár 35%-kal jobb pontossággal rendelkezik, mint a korábbi modellek. A Xiaomi Watch S1 Active okosóra pontosabban rögzíti az éjszakai alvást annak minden fázisával együtt, illetve napközben is az alkalmi rövid szunyókálást. A Xiaomi órával azonosíthatod alvási szokásait, és javíthatsz rajtuk.

Számos hasznos funkció

A Xiaomi Watch S1 Active órában izgalmas funkciók bújnak meg, amelyek segítenek jobban átlátni az egészségi állapotodat, vagy épp segítenek megnyugodni.

Stresszérzékelés - kövesd nyomon a stresszhelyzeteket, a napi és 30 napos trendeket, és érj el jobb egyensúlyt a munka és a pihenés között. 
Légzőgyakorlatok - Kövesd a Xiaomi Watch S1 Active óra kijelzőjén megjelenő ritmusokat, és végezzen légzőgyakorlatokat (1-5 perc) a fizikai és mentális stressz enyhítése érdekében. 
Egészségindex -továbbfejlesztettük, hogy támogassa a mérsékelt és nagy intenzitású tevékenységek időtartamára és állóképességére vonatkozó célok meghatározását.
Női egészség -a Mi Fitness alkalmazáson keresztül nyomon követhető a menstruáció. A ciklus ezután automatikusan megjelenik az órádon, szinkronban a telefonoddal.

Mi Fitness társalkalmazás

Ahhoz, hogy az összes aktivitási és egészségügyi információt kéznél tarts, csak szinkronizáld a Xiaomi Watch S1 Active órát a mobiltelefonoddal, amelyen telepítve van a Mi Fitness alkalmazás. Ebben áttekinthető statisztikákat és grafikonokat láthatsz, egészségügyi terveket készíthetsz, és fejlesztheted az önfegyelmet. Az alkalmazás támogatja az adatok szinkronizálását a Strava és az Apple Health programmal.

A Xiaomi Watch S1 Active lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést

Az NFC technológiával a Mi Pay érintés nélküli fizetést használhatod, és a Xiaomi órákkal fizethetsz a Mastercard® fizetési eszközökön. Ez a funkció csak a kijelölt bankoknál érhető el, és a gyártó weboldalán kell ellenőrizni.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás , Kerékpározás , Fitnesz , Séta , Outdoor , Úszás , Tenis , Triatlon , Túrázás , Evezés Kész!
Pulzusmérés
Közvetlenül/Csuklón Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS, Android Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Hardver és szoftver

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS, Android Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 12.0, Android 11.0 , Android 10.0 , Android 9.0 , Android 8.0 , Android 7.0 , Android 6.0 , iOS 15 , iOS 14 , iOS 13 , iOS 12 , iOS 11 , iOS 10 , iOS 9 Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!
Felület nyelve
Angol , Cseh , Német , Francia Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Francia Kész!

Megjelenés és megjelenítés

Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző típusa
Kombinált Kész!
Kijelző mérete
1,43" Kész!
Tok anyaga
Egyéb fémek Kész!
Tok színe
Kék Kész!
Üveg
Gorilla Glass Kész!
Kijelző típusa
AMOLED Kész!
Óratok mérete
46,6 mm Kész!
Tömeg
36,3 g Kész!

Szíj

Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Szíj színe
Kék Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!
Csukló min. kerülete
16 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22 cm Kész!

Sport funkciók

Sporttevékenységek
Futás , Kerékpározás , Fitnesz , Séta , Outdoor , Úszás , Tenis , Triatlon , Túrázás , Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Tevékenység észlelése, Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás Kész!

Egészségügyi funkció

Egészségügyi funkció
Légző gyakorlatok , Alvásfigyelés , Véroxigénszint mérés , Menstruációs ciklus nyomon követése , Figyelmeztet a szívproblémára Kész!
Biztonsági funkció
SOS gomb Kész!
Pulzusmérés
Közvetlenül/Csuklón Kész!

Smart funkciók

NFC fizetési típus
Mi Pay Kész!
Órafunkciók
Ébresztőóra , Dátum , A hét napja , Naptár , Stopper Kész!
Hangsegéd
Alexa (magyar nyelv nem támogatott) Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és telefonhívás

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, E-mail Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!

Akkumulátor élettartam

Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!

Könnyű választás

Milyen órát keresel?
Lifestyl stílusú, Sport, Egészségügyi Kész!
Milyen legyen az óra?
Sportosan és technikailag fejlett Kész!
Több paraméter

 

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue.

Alternatívák ehhez Xiaomi Watch S1 Active Ocean Blue

P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ