AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

XTND

Termékkatalógus
XTND
Elektro longboard - Max. sebesség 45 km/h, anyaga: szénszál, vezeték nélküli töltés, 1800W-os motor
Kód:  XTND01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XTND

Sokat közlekedsz városban, nyitott vagy az új közlekedési eszközökre és megoldásokra és szereted a high-tech kütyüket? Az XTND Longboard minőségi cseh gyökereit kiadós adag modern technológiával és intuitív funkciókkal fűszerezték. Jellemzői között említésre méltó, hogy szénszál anyagból készült, nagyon gyors, és különösen hogy vezeték nélkül tölthető. Hosszú hatótávolságú és erős motorral rendelkezik, amely képes megbirkózni akár 20%-os emelkedőkkel is.

Az XTND Longboard főbb jellemzői

  • Cseh Longboard erős motorral
  • Tartós szénszál board
  • Gyors, vezeték nélküli töltés
  • Hosszú hatótávolság
  • Megbirkózik az emelkedőkkel
  • Távirányító
  • Szinkronizálható okostelefonnal
  • Hatótávolság egy feltöltéssel akár 20 km

Megbízhatóság minőségi anyagokkal

Első ránézésre az XTND Longboard rendkívül érdekes. A fényes, fekete, szénszálas borítás magához láncolja a csúcstechnológia minden rajongóját. A Longboard anyaga lehetővé teszi, hogy hosszú távon megőrizze magas szilárdságát, optimális rugalmasságát, emellett pedig a tömege kicsi, amit nagyra fogsz értékelni minden alkalommal, amikor magaddal viszed. A deszka maga nagyon keskeny, de nagy teljesítményű elektromos motorral és akkumulátorral büszkélkedhet, és mindkettő könnyen hozzáférhető. 

Biztonságos és megbízható

Az XTND Longboard egy pár biztonsági lámpával van felszerelve - elöl fehér és hátul piros. A lámpák automatikusan bekapcsolnak a beépített fényérzékelőnek köszönhetően, de mobiltelefonos alkalmazás segítségével is bekapcsolható, valamint a hátsó lámpa féklámpaként is működik. Természetesen, az összes technológiai újítás mellett a Longboard olyan energiatakarékos megoldásokkal is rendelkezik, mint a visszatápláló fékezés.

Ezen kívül tartozik hozzá egy távirányító is, amely lehetővé teszi, hogy beállítsd a sebességet (max. 45 km/h), és figyelemmel kísérheted az akkumulátor töltöttségi szintjét is. Kapcsold be a lopás elleni védelmet, amely jelzést küld a telefon alkalmazásnak minden alkalommal, amikor a Longboard mozog.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XTND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XTND. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XTND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XTND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XTND.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ