Shop roku Shop roku

XYZprinting da Vinci 1.0A

Termékkatalógus
XYZprinting da Vinci 1.0A
3D nyomtató - Nyomtatási terület 200x 200x 200mm, teljes modellezési teret 8000 köbcentiméter, 0,1 mm szálvastagság, 0,4 mm-es fúvóka, nyersanyag: ABS, 1,75 mm huzal; nyomtatási technológia FFF (FDM); LCD kijelző, USB 2.0
Kód:  DF450a Termékszám:  3F10AXEU00B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting da Vinci 1.0A

 

Állítsd a kreativitásod szolgálatába az XYZprinting da Vinci 1.0A 3D-s nyomtatót, és kezdj háromdimenziós modellek előállításába. Ez a modell, a versenytársakkal ellentétben lehetővé teszi akár 69% -kal több termék nyomtatását is, hála a nagy nyomtatási területnek és a terjedelmes modellezési térnek. A da Vinci 1.0A népszerűsége annak is köszönhető, hogy a széles körben elterjedt FDM 3D nyomtatási technológiát használja, amely az általad nyomtatni kívánt tárgy létrehozására olvadt alapanyag vékony rétegeit használja, így a lehető legkisebb mennyiségű nyomtatási hulladék keletkezik. Gyors, elmosódásmentes, és eközben a költségeket is alacsonyan tartja.

Magad, vagy mások örömére

A készülék egy 0,4 mm átmérőjű fúvókát használ, amely kompromisszumot jelent a nyomtatási sebesség, és a tervek aprólékos, finom részleteinek megjelenítésében. Az egyszerűen kezelhető nyomtató LCD képernyővel, és könnyen beszerelhető színes patronokkal rendelkezik, amelyeket ugyanolyan könnyedén lehet kifogyás esetén cserélni, mint ahogyan behelyezni. A tökéletesen zárható nyomtatófedél, mindig 100%-os biztonságot nyújt, és megvéd a 3D nyomtatási technológiával alapértelmezettként járó magas üzemi hőmérséklettől. Semmi nem tud megakadályozni abban, hogy szeretteidet ilyen vadonatúj, szokatlan, bár egyre inkább elterjedt módszerrel készült ajándékkal lepd meg, vagy abban, hogy csak úgy szórakozásból teret adj a kreatív törekvéseidnek. Ha ihletet kaptál, akkor az XYZ Cloud alkalmazás segítségével életre keltheted, illetve, több ezer további tervet is találhatsz játékok, divatos kiegészítők és irodai eszközök gyártására. Szimbolikus összegért, vagy ingyen szerezhetsz be ötleteket mások, és magad számára.

A nyomtató megvásárlásával együtt a rendelkezésedre áll majd egy ingyenesen letölthető, különösen praktikus szoftver, az XYZmaker. A szoftver megalkotásakor a teljesen kezdők igényeit is szem előtt tartották. A program egy modellkönyvtárat és sok egyszerű eszközt kínál a felhasználók számára, amellyel új objektumokat, formákat hozhatsz létre, az általad kívánt részletekkel együtt. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatóval, valamint a .stl, .obj, .amf, és .ply formátumú fájlokkal.

 

Műszaki adatok:

A nyomtatási terület mérete:
200x200x200 mm

Teljes modellezési tér:
8000 cm3

Rétegvastagság:
0,1 mm-es

Nyomtatási nyersanyag:
ABS szál/huzal, 1,75 mm

Csatlakoztatás:
USB 2.0

 

Paraméterek

3D nyomtató technológia
FDM Kész!
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!
Mélység
200 mm Kész!
Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
200 mm Kész!

3D nyomtató technológia

3D nyomtató technológia
FDM Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

Nyomtatási felület

Mélység
200 mm Kész!
Szélesség
200 mm Kész!
Magasság
200 mm Kész!

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség
0,1 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XYZprinting da Vinci 1.0A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci 1.0A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XYZprinting da Vinci 1.0A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZ da Vinci 1.0A Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZ da Vinci 1.0A Drucker.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ