A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus

Termékkatalógus
XYZprinting da Vinci 1.1 Plus
3D nyomtató - nyomtatási terület 200x200x200mm, teljes modelltér 8000cm3, rétegvastagság 0.1mm, nyomtatófej 0.4mm, anyagtípus: 1.75mm nyomtatószál ABS, PLA; nyomtatási technológia FFF (FDM); 5" LCD érintőképernyő, USB 2.0, LAN, WiFi
138 470 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  DF451a Termékszám:  3F11XXEU00A
XYZprinting da Vinci 1.1 Plus 138 470 Ft Újszerű raktáron

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus

XYZprinting da Vinci 1.1 Plus egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A saját téma nyomtatása nem tudományos-fantasztikus rajongás, hanem reális lehetőség az XYZprinting da Vinci 1.1 Plus 3D nyomtatónak köszönhetően. Készítsen saját játékokat, irodai eszközöket vagy háztartási tárgyakat az FDM nyomtatási technológiájával, amely a megolvadt rostot a nyomtatott asztal felett alkalmazza, és a lehető legkevesebb hulladékkal a tervezett modellt a szeme elé állítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy nyomtatási terület
  • Interaktív 5 "érintőképernyős kijelző
  • USB / WIFI / LAN kapcsolat
  • Beépített kamera távvezérléshez
  • Rendkívül felhasználóbarát 3D-s nyomtatás
  • PLA / ABS anyag
  • Windows 7 és újabb verziókhoz és Mac OSX 10.8 vagy újabb verzióhoz (64 bites)
  • Android 4.0 és iOS 7 támogatás (csak iPad) és újabb verziók esetén

Biztonság és kényelem a 3D nyomtatás világában

A modell egy 0,4 mm átmérőjű fúvókával működik, amely kompromisszumot kínál a formatervezési minták gyártási sebessége és a feldolgozás finom részleteire való felhívás között. A nyomtató könnyen kezelhető érintőképernyős LCD-kijelzővel és könnyen telepíthető színes kazettákkal rendelkezik, amelyek rendkívül egyszerűen kiegészíthetők és kicserélhetők, ha kimerültek. A nyomtató teljesen lezárható teteje mindig gondoskodik a 100%-os biztonságról és a magas üzemi hőmérsékletek elleni védelemről, amelyek természetüknél fogva a 3D nyomtatók gyártási folyamatában rejlenek.

A nyomtató megvásárlásával a nagyon hasznos XYZmaker szoftver ingyenes letölthető. Ez a szoftver teljesen kezdő felhasználók számára készült. A felhasználók számára egy modell könyvtárat és számos egyszerű eszközt hoznak létre új objektumok, formák készítéséhez a szükséges részletekkel. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatóval, valamint a .stl, .obj, .amf vagy .ply fájlokkal.

Műszaki adatok:

A nyomtatási terület méretei:
200 × 200 × 200 mm

Rétegvastagság:
0,1-0,4 mm-es

Nyomtatási anyag:
ABS/PLA szálak, 1,75 mm

Kapcsolódás:
USB 2.0
WiFi
LAN

 

Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Kijelző
Érintős Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XYZprinting da Vinci 1.1 Plus
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ