Rapture Akvizice ApF HU

XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben

Termékkatalógus
XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben
3D nyomtató - multifunkciós nyomtató/szkenner/másoló, 150x 150x 150 mm nyomtatási terület, 3375 köbcentiméter modellezési terület, 0,1 mm vastagság, 0,4 mm-es fúvóka, sajtóanyag: PLA 1,75 mm -es huzal; FFF (FDM)nyomtatási technológia; LCD kijelző, SD kártya olvasó, USB 2.0, WiFi
Kód:  DF449e Termékszám:  3F1JSXEU00D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben

Előcsalogatja a kreativitását ez az új 3D nyomtató az XYZ 3D nyomtatással, amely nagyon népszerűvé vált az eredeti da Vinci Junior 1.0 készüléknek köszönhetően, mivel otthon is elérhetővé tette az FDM 3D háromdimenziós modell technológia használatát. Az FMD technológia a nyomtatási alapanyag megolvasztás módszerét alkalmazza és vékony rétegenként hordja fel, így készíti el a 3D tárgyakat. A nyomtató gazdaságosan használja fel az alapanyagot a lehető legalacsonyabb szintre csökkentve a gyártási veszteséget. Gyorsan, elmosódásmentesen, mindemellett nagyon kedvező, megfizethető áron dolgozik. A nyomtató 3 az 1-ben készülék, mert egy 3D lézer szkenner is tartozik hozzá, amellyel digitalizálni lehet a nyomtatandó tárgyakat, ilyen módon lemásolva őket.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljes 3D-s nyomtatási rendszer
  • 3D lézer szkenner
  • Biztonságos tervezés
  • Környezetbarát (nem mérgező anyagok)
  • Sokféle átmérőjű nyomtató szál közül lehet választani
  • Modellező szoftver áll rendelkezésre (akár kezdőknek is)
  • A növekvő válaszék

Csodálatos eredmények

A modell 0,4 mm átmérőjű fúvókával működik, amely gyorsan, nagy sebességgel állítja elő a terméket és figyelmet fordít a finom tervezési részletekre is a feldolgozás során. A nyomtató egy 2.6" kijelzővel is fel van szerelve és könnyen elhelyezhetők a színpatronok, amelyek a készlethez tartoznak. A nyomtató teteje biztonsági okoból lezárható, megvédi a gyártás során keletkező hőtől.

Oda-vissza

A nyomtató fel van szerelve egy pontos lézer szkennerrel, így képes szétszedni a fizikai modellt és a számítógépen további szerkesztést végezhet rajta vagy közvetlenül újra feltöltheti. A szkennelés a tárgy körül kb 0.25 mm felbontással meg végbe és kb. 5 percig tart.  Ráadás szoftver nyilvánvalóan támogatja  ezen alkotórész  intuitív alkalmazását.

Mindenkinek örömet okoz

Meglephet valakit egy új 3D nyomtatóval, mint egy nagyon trendi ajándék, használhatja a nyomtatót munkához vagy egyszerűen csak szórakozásként, hogy teret adjon a saját belső kreativ törekvéseinek. Még a gyerekei is élvezettel tudják használni. Ha Ön tervezői babérokra vágyik, akkor letöltheti a projekt alkalmazásokat az XYZ Cloud-ból, a felhőből, ahol ezernyi kiegészító projektet tud alkotni, mint játékok, divatkiegészítők és irodai felhasználású termékek. Még saját vállalkozást is indíthat az Ön által készített saját termékekkel.

Bárki meg tudja csinálni

A vásárlásával egyidejűleg megkapja az ingyenesen letölthető, leghasznosabb  XYZmaker szoftvert, A szoftver a teljesen kezdők számára készült, A felhasználók számára elérhető modell könyvtár és sok egyszerű eszköz is rendelkezésre áll új tárgyak és formák létrehozására, attól függően, hogy mit szeretne elkészíteni. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZ nyomtatóval és.STL, AMF tárgy formátumú fájlokat vagy.a réteg képző formátumokat használja.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Címzett! Szeretnék érdeklődni, hogy a termék mikor lesz elérhető? Köszönöm! Üdvözlettel: Alex

Kérdések és válaszok: XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben
Kiegészítők: XYZprinting da Vinci Junior 3 az 1-ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Junior 3 in 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XYZprinting da Vinci Junior 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting Da Vinci Junior 3 in 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting Da Vinci Junior 3 in 1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ