Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

XYZprinting da Vinci Junior Pro

Termékkatalógus
XYZprinting da Vinci Junior Pro
3D nyomtató - nyomtatási terület 150x150x150mm, teljes modellezési terület 3375cm3, réteg vastagsága 0.1mm, fúvóka mérete 0.4mm, nyomtatási kellékek: nyomtatószál (1,75 mm-es filament), FFF (FDM) nyomtatási technológia, kijelző, SDHC kártyaolvasó, USB 2.0
Kód:  DF449f Termékszám:  3F1JPXEU00C

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting da Vinci Junior Pro

A da Vinci Junior Pro nyomtató vonzó választás lesz kompakt kialakításának és nagyvonalú nyomtatási területének köszönhetően, amelybe rendkívül nagy pontossággal nyomtat. A nyomtató 100-400 mikronos felbontással büszkélkedhet, így amikor felépíted a tárgyakat, azok pont olyanok lesznek, mint a kijelzőn, még a finom átmenetek is. Ha még nagyobb pontossággal szeretnél nyomtatni, kicserélheted (megvásárolhatod) az extrúdert, és akár az 50 mikronos pontosság is elérhető! Mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a nyomtató megfelel a professzionális minőségi követelményeknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális 3D nyomtatás, kompakt kialakítás
  • Nagy nyomtatási felbontás (0,1 mm)
  • Nyomtatási technológia FFF PLA nyomtatószállal
  • Lehetőség a felbontás növelésére (0,05 mm)
  • Nagyméretű informatív kijelző (2,6") és nyomtatás USB és SD slot-on keresztül
  • Kompatibilis harmadik fél által szolgáltatott szoftverekkel 

Széles körű kompatibilitás

Jelentős előnye az a széles és sokoldalú kompatibilitás is. A nyomtató rendelkezik egy szoftverrel, amellyel a legtöbb nyomtatási beállítás konfigurálható, de nyomtathatsz harmadik féltől származó alkalmazások segítségével is. Mivel open source 3D nyomtató, ezért a népszerű CURA és SLIC3R programokkal a G-kód generálása is lehetséges. Ezen felül a nyomtató különböző típusú PLA nyomtatószállal használható, amelyeknek a szélessége 1,75 mm.

 

Paraméterek

Csatlakozás
USB Kész!
Magasság
380 mm Kész!
Mélység
430 mm Kész!
Szélesség
420 mm Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Méret

Magasság
380 mm Kész!
Mélység
430 mm Kész!
Szélesség
420 mm Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XYZprinting da Vinci Junior Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci Junior Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XYZprinting da Vinci Junior Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Junior Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting da Vinci Junior Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ