30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

XYZprinting da Vinci Mini

Termékkatalógus
XYZprinting da Vinci Mini
4,0 7 értékelés
3D nyomtató - 150 × 150 × 150 mm nyomtatási terület, 3375 köbcentiméter teljes modellezési tér, 0,4 mm-es fúvóka, 1,75 mm PLA; FFF (FDM) nyomtatási technológia; kijelző, SDHC kártyaolvasó, USB 2.0, WiFi
59 280 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  DF448i Termékszám:  3FM1WXEU01F Gyártó honlapja:

XYZprinting da Vinci Mini

XYZprinting da Vinci Mini egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A XYZ filozófiája a 3D-s nyomtatás elérhetővé tétele a fogyasztók számára. A Da Vinci Mini egy 3D-s nyomtató, melyet otthoni nyomtatásra, illetve kisvállalkozásoknak, kézműveseknek és oktatási intézményeknek terveztek. Kis mérete és versenyképes ára ellenére kiváló pontosságú nyomtatást és soha nem látott kényelmet biztosít. Beállítása és használata nem igényel speciális ismereteket vagy hosszadalmas telepítést, akár a gyerekek is képesek kezelni a nyomtatót. Ezáltal nem olyan nagy meglepetés, hogy a 2016-os Las Vegas-i CES-en a termék három rangos díjat is nyert.

A nyomtató egy ingyenesen letölthető és hasznos szoftverrel kapható. A felhasználók sok egyszerű eszközt, péládul új objektumokat, formákat hozhatnak létre a segítségével. Az XYZmaker teljes mértékben kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatóval vagy .stl, .obj, .amf, .nebo, .obj és .ply kiterjesztésű fájllal.

Minőségi 3D nyomtatás megfizethető áron

  • Egyszerű beállítás és üzemeltetés
  • Nagy pontosságú 3D nyomtatás
  • Kis mérete miatt a szállítás és áthelyezés nem jelent problémát
  • Nyomtatási terület automatikus kalibrálása
 

Paraméterek

Összehasonlít
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Magasság
363 mm Kész!
Mélység
335 mm Kész!
Szélesség
400 mm Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Méret

Magasság
363 mm Kész!
Mélység
335 mm Kész!
Szélesség
400 mm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A nyomtatóhoz jár egy tekercs filament is?

Üdv! Csak azt szertném megtudni, az XYZ da Vinci Mini nyomtatóhoz tudok-e az ALZA-tól filamentet rendelni. Ezek a nyomtatók csak spec a gyártó által forgalmazott filamenteket használ, ugyanis minden tekercshez tartozik egy chip, amit a nyomtató olvas és használ is. A válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel, Vigh János.

Kiegészítők: XYZprinting da Vinci Mini
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ