Akvizice ApF HU Shop roku

XYZprinting Nobel 1.0A

Termékkatalógus
XYZprinting Nobel 1.0A
3D nyomtató - Nyomtatási terület 128x 128x 200mm, teljes modellezési tér 3276 köbcentiméter, vastagság 0,025 mm, nyomtatott anyagok: Photopolymer Resin; nyomtatási technológia SL (Sztereolitográfia berendezés); LCD kijelző, USB 2.0
Kód:  DF454 Termékszám:  3L10AXEU01H

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting Nobel 1.0A

Nobel 1.0a 3D nyomtató a professzionális és ipari felhasználásra is alkalmas. Magas pontosságot és soha nem látott kényelmet kínál. A felbontása 300 mikron, vastagságban 25, 50, vagy 100 mikron, olyan készülék melynek ára megfizethető, és nagy eredményeket képes elérni. Zárt nyomtatási területe biztonságos nyomtatást jelent bármilyen környezetben. UV lézere nem jelent veszélyt, a zárt kivitelezésnek köszönhetően és védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás-tól. Ugyanakkor védelmezi a nyomtatott terméket a szennyeződéstől és a környezeti hatásoktól. 

Minőségi 3D nyomtatás megfizethető áron

  • Egyszerű beállítás és elindítás
  • Nagy pontosságú 3D nyomtatás
  • Zárt kialakítás magas biztonságért 
  • LCD kijelző tájékoztat a nyomtatási folyamatokról
  • A készülék működőképes, számítógépes csatlakozás nélkül is 

Automata adagolás

Továbbfejlesztett automatikus adagoló rendszer stabil nyomtatási minőséget biztosít. A felhasználónak így nem szükséges nyomtatás során gyantát pótolnia.  

Függetlenül működik

Nobel 1.0A egy olyan készülék mely plug and play rendszerben működik és USB portal diszponál. A felhasználó így egyszerűen csatlakoztatja az USB lemezt majd egyszerűen csak megnyomja a nyomtatási gombot. csatlakoztathat USB lemezt majd nyomtatni. Néhány gombnyomás és magával ragadó 3D nyomatok a világon is vannak. 

A nyomtató beszerzésével együtt egy hasznos, és ingyenes szoftver is elérhető lesz, mégpedig az XYZmaker. A szoftver úgy lett kifejlesztve, hogy még kezdők is használhatják. A felhasználók számára könyvtár modelleket is biztosít, és további egyszerű eszközök válnak elérhetővé, melyekkel úgy eg és sok egyszerű eszközök hoznak létre új tárgyakat és formákat. XYZmaker teljesen kompatibilis az összes XYZprinting nyomtatókkal és a .stl, .obj, .amf vagy .ply formátumú fájlokkal. 

Paraméterek

Csatlakozás
USB Kész!
Magasság
590 mm Kész!
Mélység
337 mm Kész!
Szélesség
280 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Méret

Magasság
590 mm Kész!
Mélység
337 mm Kész!
Szélesség
280 mm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XYZprinting Nobel 1.0A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting Nobel 1.0A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XYZprinting Nobel 1.0A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting Nobel 1.0A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting Nobel 1.0A.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ