A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

XYZprinting piros 3D szkenner

Termékkatalógus
XYZprinting piros 3D szkenner
4,0 1 értékelés
Szkenner - 3D-s készülék, Intel RealSense kamera, maximális méretek: 60x60x30 cm, 1,5 mm-es szkennelési felbontás, szkennelési távolság: 10-70 cm, USB 3.0
Kód:  DF460 Termékszám:  3SH10XEU00B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

XYZprinting piros 3D szkenner

Lássa másképp a világot maga körül, fedezzen fel egy új megközelítést! Hála az Intel® RealSense ™ modulnak a 3D szkennerrel rendkívüli sebességű a szkennelés és az azt követő feldolgozás. Ön 10-70 cm távolságból tud szkennelni, így minőségi 640 x 480 felbontással és 30 képkocka/másodpercenkénti sebességgel dolgozhat. Most nincs szüksége semmilyen nehéz és terjedelmes felszerelésre. A könnyű és kompakt készülékkel csak közelítse meg nyugodtan a gyanútlan tárgyat.   

Legfontosabb jellemzői

  • Kézi 3D szkenner kamera Intel RealSense
  • A képfelvételi sebesség 30 képkocka/ másodperc 640 x 480 képfelbontás mellett
  • A vizsgált tárgy legkisebb mérete: 5 × 5 × 5 cm
  • A maximális mérete: 40 x 25 x 40 cm-es ( head/fej módban) vagy 60 x 60 x 30 cm-es (object/tárgy módban)
  • Szkennelési távolság 10-70 cm
  • Adatátvitel biztosított USB 3.0 igénybevételével
  • Olyan eszköz, amely fut a Windows 8.1 -on és újabb verziókon
  • Tömege mindössze 238 g, ez biztosítja a könnyű kezelhetőséget

Szkennelés és nyomtatás!

Hozzon létre egy digitális másolatot az Ön körül lévő dolgokról, módosíthatja, átszerkesztheti és újra kinyomtathatja őket. Szüksége van néhány alkatrészre, amit eltört és nem tud bejutni a boltban? Érdekes ajándékot szeretne valakinek készíteni, de nem tudja hogyan kell elkészíteni a modelljét? Egyszerűen szkennelje be és változtassa meg a méretét vagy adjon nekik tisztességesen egy teljesen új  megjelenést.

Hogyan működik ez?

Csak fogja meg az eszközt a bal kezével, majd közelítse meg 10-70 cm távolságból a vizsgálandó tárgyat, amelyet így többféle szögből képes rögzíteni. Néhány perc múlva a számítógépe megjeleníti a digitális 3D-s képeket. Most már csak életet kell lehelnie a 3D-s másolatba a 3D -s nyomtató segítségével. Egyszerű, nem? A szkenner méretei: 41 × 157 × 61 mm.

 
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: XYZprinting piros 3D szkenner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting 3D scanner červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XYZprinting 3D scanner červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZprinting 3D-Scanner rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZprinting 3D-Scanner rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ