Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Yale PIR videó rögzítő

Termékkatalógus
Yale PIR videó rögzítő
Mozgásérzékelő - elemes,
Kód:  ASAB266 Termékszám:  EL002716 Gyártó honlapja:

Yale PIR videó rögzítő

Ezen egyedülálló designnal rendelkező infra mozgásérzékelő videó rögzítő funkcióval is szolgál, valamint vezeték nélküli vezérlőpanellel kommunikál. Konfigurációja rendkívül egyszerű és gyorsan elvégezhető, mely révén a rendszer szükség esetén az igényeknek megfelelően tovább bővíthető. Mozgás észlelésekor aktiválja a riasztót, illetve üzenet, valamint videofelvétel formájában értesítést küld okostelefonjára. A Yale PIR kamera kizárólag a Yale eszközökkel kompatibilis. A tápellátásról három 1,5V/AA elem gondoskodik. Az érzékelő 12 m hatótávolsággal, valamint 110 fokos látószöggel szolgál. Az eszköz 2,4 GHz-es rádiófrekvencián működik. A precíz működés hosszú időre garantált. Mondjon nemet a hívatlan vendégekre a Yale vállalat infra mozgásérzékelője formájában.

Infra mozgásérzékelő kamerával - legfontosabb jellemzők

  • Yale PIR érzékelő videó rögzítő funkcióval
  • Belső használatra tervezve
  • 2,4 GHz-es rádiófrekvencián működik
  • Modern design
  • Egyszerű telepítés
  • Egyszerű és gyors konfiguráció
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yale PIR videó rögzítő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yale PIR video kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yale PIR video kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yale PIR Videokamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yale PIR Videokamera.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ