A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

YAMAHA HPH-PRO300 Fekete

Termékkatalógus
YAMAHA HPH-PRO300 Fekete
4,8 4 értékelés
Fej-/fülhallgató headset, stúdió reprodukció mérete átalakítók 40mm 20Hz - 000Hz 20, 53ohm impedancia, kábel hossza 1,2 m
Kód:  YM605d Termékszám:  HPH-PRO300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HPH-PRO300 Fekete

Fejhallgató Yamaha HPH-PRO300 egyesítik a kiváló minőségű anyagok és tapasztalt mérnökök a Yamaha. Využívají proprietární design měničů a silné neodymové magnety, aby zajistila perfektní přednes i z přenosných zařízení, jakými jsou mobilní telefony, tablety a ostatní kompaktní přehrávače. Při použití s telefony určitě oceníte také praktický mikrofon a ovládání hovorů i hlasitosti přímo na kabelu.
 


Kiváló akusztikai tulajdonságokat hangsúlyozzák a gondosan kidolgozott kagyló. Modell PRO300 egyszerűen biztosítja a teljes spektrumot a legmélyebb basszus szerdáig hű a kristálytiszta magasságra. Minden maximális realizmus - úgy, mintha a közepén egy hangversenyteremben.

 

 

 

Kényelem és minőségi kidolgozás


Fejhallgató állítható, ergonomikus és jól párnázott fejpánt, amely biztosítja a magas komfortot hallgatása közben. Merevsége a híd van optimalizálva, így a fejhallgató izolálja a külső zajokat, de ne nyomja még hosszú használat alatt. A rendkívül finom és selymes felület kagyló akkor nem is tudom, hogy van egy fejhallgató-készlet, és akkor képes lesz arra, hogy pusztán az hallgat.

 

 

 

 

kifinomult design


A design a Yamaha HPH-PRO300 merít a legjobb hangszerek az azonos márka. Érzéki geometria és tiszta vékony kialakítás biztosítja kombinálva egy prémium kivitelben exkluzív megjelenést. Profil villát akkor felel meg a fenomenális kerékpárt, hogy a Yamaha gyártja is. Ezen felül, akkor választhat három színkombinációban tökéletesen illeszkedik fejhallgatót a stílus vagy a zenelejátszó.

 

 



 

Gond nélküli csatlakoztathatóság


HPH-PRO300 fejhallgató hasznosítani tekergő ellenálló, lapos kábel, cső, amely szintén igen ellenálló a stressz és a zaj átviteli kapcsolatot. Amikor együtt a mobil eszközök értékelni fogja a bevált hossza 1,2 mA aszimmetrikus kapcsolat csak egy shell. Másik előnye a lapos kábel építés teljes elkülönítése a belső vezetéket, és minimalizálják azok kölcsönhatása. Csatlakozáshoz, HiFi készülékek is tartalmaz adapter 6,3 mm-es jack.

 

 

 

Helyváltoztatás még soha nem volt könnyebb


Fejpántos fejhallgató fel van szerelve két ízületek, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és gyors átválthatóságot kompakt méretek. A tartozék is van egy praktikus, puha tok védelmének növelése során azt.

 

 



Műszaki adatok:

Hang jellemzők:
Drivers: 40mm neodímium mágnes
Érzékenység: 107 dB ± 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Frekvencia tartomány: 20 - 20000 Hz
Impedancia: 53 Ohm (1 kHz)
Maximális energia fogyasztás: 300 mW

csatlakozás:
Kábel típusa: lapos, gubanc-ellenálló, egy mikrofon és hangerőszabályzó és hívás
Kábel hossza: 1,2 m
Csatlakozó: 3,5 mm-es, aranyozott, megtört

végrehajtás:
Szín: Fekete
Szerkezet: zárt, összecsukható
Cél: supra-hangzásbeli (fül)
Súly: 200 g csatlakozókábellel

Standard tartozékok:
Puha tok könyv
6,3 mm-es aranyozott adapter
törlőkendő

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA HPH-PRO300 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HPH-PRO300 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA HPH-PRO300 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA HPH-PRO300 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HPH-PRO300 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ