Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

YAMAHA HTR-3071 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA HTR-3071 fekete
AV-rádióerősítő -5 csatorna, 5x 100W, diszkrét erősítő, HDMI (4 bemenet/ egy kimenet), HDCP 2.2, USB, Bluetooth, Dolby TrueHD és DTS HD, 192 kHz-es / 24-bites Burr Brown D / A, FM tuner RDS-sel, 4K / 60p, 4K videó konvertálás
Kód:  YM615a1h0a Termékszám:  AHTR3071BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-3071 fekete

A filmek és a zene rajongói nagyra értékelik majd ezt az ötcsatornás AV vevőt, Dolby Digital Plus hangsugárzókkal, True HD, DTS-HD és dolby surround hangzású dekóderekkel. A másik nagy előnye az integrált Compressed Music Enhancer technológiája. Ennek köszönhetően élvezheti a 192 kHz / 24 bites tömörített zeneszámokat. A Yamaha HTR-3071 hozzájárul a kép erősítéséhez is. A készülék támogatja a 4K videó lejátszást 60 képkocka / másodperc alatt, és 4K felsőkalibrációs konvertálást használ, ami növeli a felbontást egy magasabb értékre.

Főbb jellemzői

  • Öt csatornás térhangzás (5 × 100 W), melyet egy külön audioerősítő támogat
  • Bluetooth streaming + Bluetooth headset képesség
  • Compressed Music Enhancer - stúdió hangminőség a tömörített formátumokhoz
  • Konverziós felbontás, 4K videó minőségre való feljavítás
  • YPAO - A hangparaméterek automatikus kalibrálása a helyiség akusztikájának megfelelően
  • 5x HDMI (4x bemenet, 1x kimenet)
  • Dolby TrueHD és DTS-HD támogatása
  • ECO mód - 20% -kal csökkentett fogyasztás
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Ideális rádió, CD hallgatáshoz, TV vagy filmek megtekintéséhez a saját gyűjteményéből
  • FM / AM tuner

Az audio és videó részleteinek pontosabb megjelenítése

4K tartalom lejátszása közben az AV vevő HDR technológiát használ. Ez lehetővé teszi a részletek pontosabb megjelenítését a kép világos és sötét részein is. A rádió hallgatásakor (a Yamaha HTR-3071 FM / AM tunerrel rendelkezik) nagyra értékeli majd az RDS funkciót, amely további információt nyújt a rádióállomásról és programjairól. Ha a teljesítményelektronika is mérvadó Önnek, a HTR-3071 ECO üzemmódban a legjobb választás lehet; mert ilyenkor a vevőkészülék 20% -kal kevesebb energiát fogyaszt. Ezenkívül az opcionális automatikus kikapcsolási funkció 20 perc és 12 óra között beálltva is nagyszerű segítség lehet.

Elegáns erősítő kiváló hangzással

Az YPAO funkció biztosítja az automatikus hangkalibrálást a szoba akusztikájának megfelelően. A többi lejátszóval ellentétben a Yamaha HTR-3071 ötcsatornás térhangzást biztosít, és csak Önre vár. Továbbá lehetővé teszi a Virtual Cinema Front funkció használatát is. Az első osztályú hangminőséget a Dolby True HD és DTS-HD kodekek biztosítják a diszkrét kialakításű és elegáns erősítőben.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA HTR-3071 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HTR-3071 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA HTR-3071 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-3071 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-3071 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ