Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA HTR-4068 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA HTR-4068 fekete
4,9 11 értékelés
AV-rádióerősítő 5 csatorna, 5x115W, Dolby TrueHD és DTS-HD, 192 kHz / 24-bites DAC, támogatja a 4K, DLNA, AirPlay, internetes rádió, FM / AM tuner, 6 + 1 HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, komaptibilní Apple termékek
Kód:  YM615a1h1 Termékszám:  130212154555 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-4068 fekete

Készítsen kiváló hangzás ötödik1kanálovým AV vevő YAMAHA HTR-4068 egy kimeneti 115 watt csatornánként. Előnye a rugalmasság a kapcsolat, a teljes felszerelés és pontos kivitelezés. Köszönhetően a technológia, WiFi és Bluetooth kész vezeték nélküli streaming, és magában foglalja a HDMI csatlakozó HDCP2.2. támogatja a 4K Ultra HD.


Főbb jellemzők:

  • WiFi és Bluetooth streaming
  • Támogatás a 4K Ultra HD kijelző
  • 3D-s feldolgozás
  • Dolby True HD és DTS-HD Master Audio
  • AirPlay lejátszásánál iTunes az iPhone vagy iPad

erőteljes hangzás

Vevő kezeli 4K és 3D képeket és alapkiépítésbenMásolásvédelem HDCP2.2, ami szükséges átviteli 4K video. Jelenleg 7 HDMI csatlakozó (6 bemenet és egy kimenet), beleértve az ARC (Audio Return Channel) az adatok küldésére és fogadására egyetlen kábelen keresztül. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy összekötő több TV és a vevőkészülék kábeleket. A maximális zenehallgatáshoz vevő használatával elért kodekek Dolby True HD és DTS-HD Master Audio. Mindkét codec feldolgozott jel egy 24 bites színmélységű és 192kHz mértéken.Továbbá, a rendszer visszhang YPAO elemzések teremakusztikában és hangszóró jellemzőit, majd kalibrálja az optimális hangzás.Az eredmény egy minőségi azonos stúdióban.

Internetes rádió hallgatásához

WiFi modul biztosítja a kapcsolatot a router, így vezeték nélkül zenét hallgatni az okostelefonon, tablet PC vagy NAS. Hallgatni internetes rádiót vagy a zenét a népszerű internetes szolgáltatások, mint a Spotify, a Pandora vagy JUKE. Abban az esetben, ha nincs router, szolgálja a vezeték nélküli közvetlen streaming a mobil eszközök. AirPlay vezeték nélkül zenét az iTunes-t Mac, PC, iPhone, iPod vagy iPad. Letöltés AV Controller alkalmazás (iOS, Android) és a vevő működik amellett, hogy a távirányító és a mobil eszközön. Zene átvitele a mobil eszközön, akkor is használhatja a Bluetooth technológiát.
 

Műszaki adatok:

Csatornák száma:
5.1

audio:
Dolby True HD
DTS-HD Master Audio
Yamaha Compressed Music Enhancer
Virtual CINEMA DSP
Virtual Cinema Front
YPAO optimalizálás
Tuner FM, AM
Bluetooth
WiFi

Digitális áramkörök:
24-bit / 192 kHz D / A konverterek minden csatornán

felület:
6 x HDMI bemenet
1 x HDMI kimenet
1 x Ethernet

súly:
8,1 kg

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
327 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
327 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA HTR-4068 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HTR-4068 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA HTR-4068 čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-4068 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ