AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

YAMAHA HTR-4071, fekete

Termékkatalógus
YAMAHA HTR-4071, fekete
5 1 értékelés
AV-rádióerősítő - 5 csatorna, 5x115W, Dolby TrueHD és DTS-HD, 192 kHz / 24-bites DAC, HDCP2.2, HDMI (4/1 kimenet), USB, Bluetooth, WiFi, LAN, DLNA, AirPlay, Internet Radio (vTuner) FM tuner és RDS, ECO mód
Kód:  YM615a1h8 Termékszám:  AHTR4071BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA HTR-4071, fekete

A filmek és a zenék rajongói nagyra értékelik ezt az AV vevőt a True HD és a DTS-HD ötcsatornás dekóderrel, valamint térhatású hangtámogatással. A második nagy előny az integrált Compressed Music Enhancer technológia. Ennek köszönhetően élvezheti a hiteles 192 kHz / 24 bites tömörített zeneformátumokat is. A Yamaha HTR-4071 s javítja a kapcsolatot is; LAN, WiFi, Bluetooth és DLNA, emellett kompatibilis az AirPlay programmal, és lehetővé teszi az internet rádió hallgatását beépített vTunerrel.

A fekete YAMAHA HTR-4071 legfontosabb jellemzői

  • Rádiót, CD-t, TV-t vagy filmeket hallgathat vele a saját gyűjteményéből a tervezésnek köszönhetően
  • 5 csatornás térhangzás (5 × 115 W)
  • Compressed Music Enhancer - stúdió hangminőség a tömörített formátumokhoz
  • Távirányítás AV vezérlő alkalmazással
  • Kompatibilis a Spotify, a Napster vagy a Deezeer szoftverekkel
  • YPAO - Hangelérés a helyiség akusztikájának megfelelően
  • 5 × HDMI (4 × bemenet, 1 × kimenet)
  • ECO mód - 20%-kal kevesebb fogyasztás

Vezeték nélküli adatátvitel és egyszerű üzembe helyezés a kiegészítő alkalmazással

A lejátszó csatlakoztatható Multicast-hoz, a multimédiás vezeték nélküli adatátvitelre tervezett eszközhöz, amelyet távolról, mobil alkalmazáson keresztül lehet ellenőrizni. A Yamaha HTR-4071 kompatibilis a Spotify, Pandora, Napster vagy Deezer streaming szolgáltatásokkal is, és Bluetooth fejhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval is használható . A vevőkészülék egyszerű használatához használja az AV beállítási útmutatót. Ez megmutatja, hogyan csatlakoztathatja a kábelt a lejátszó és a jelforrások között.

Az AV vevő csökkenti az energiafogyasztást ECO módban

4K tartalom lejátszása közben az AV vevő HDR technológiát használ. Ez lehetővé teszi a részletek pontosabb megjelenítését a kép világos és sötét részeiben. A rádió hallgatása közben nagyra értékelheti az RDS funkciót, amely további információt nyújt a rádióállomásról és annak programjáról. Ha a teljesítményelektronikával foglalkozik, a HTR-4071 olyan ECO üzemmódot kínál, amelyben a lejátszó 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA HTR-4071, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA HTR-4071 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA HTR-4071 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-4071 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA HTR-4071 Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ