30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA MusicCast WXAD-10

Termékkatalógus
YAMAHA MusicCast WXAD-10
5 9 értékelés
Hálózati lejátszó - vezeték nélküli zene streamelés Bluetooth, AirPlay, WiFi segítségével, Spotify, Pandora, JUKE, Napster, Rhapsody SiriusXM, TIDAL és Deezer online szolgáltatók támogatása, támogatja a WAV, FLAC, AIFF 192 kHz / 24 bit, ALAC 96 kHz / 24 bit kiterjesztés, 3,5 mm-es jack, DLNA
Kód:  YM640a Termékszám:  AWXAD10DGY Gyártó honlapja:

YAMAHA MusicCast WXAD-10

YAMAHA MusicCast WXAD-10 hálózati audiolejátszó a magas minőségű otthoni vagy internetes zenelejátszáshoz. Csatlakoztassa egy analóg bemenetű audio berendezéshez (elegendő mindössze egy erősítő és hangszóró) és máris lehetősége nyílik a számítógépről, NAS rendszerről, telefonról való zenelejátszása az olyan népszerű online szolgáltatók segítségével, mint a Spotify, Pandora, Juke, Napster, Rhapsody, SiriusXM, TIDAL vagy a DEEZER. Zenelejátszóinak modernizálása még sosem volt egyszerűbb.

A YAMAHA MusicCast WXAD-10 főbb tulajdonságai

  • Magas minőségű hangzás, magas mintavételezési frekvencia (akár192 kHz / 24 bit)
  • Bármilyen hangrendszerhez csatlakoztatható
  • Támogatja a Yamaha MusicCast vezeték nélküli rendszert
  • Kompatibilis online stream szolgáltatókkal
  • Vezeték nélküli Bluetooth és Airplay lejátszás
  • Illesztőprogram az egyszerű kezelésért (MusicCast CONTROLLER)

A MusicCast WXAD-10 WiFi adapter támogatja a magas felbontást

A YAMAHA MusicCast WXAD-10 gondosan kirajzolja a hangzás legapróbb részleteit magas felbontásban, és hatékonyan reprodukálja a hangszín minden nüanszát. Ezen tulajdonságai bármilyen kiterjesztésre vonatkoznak, beleértve a WAV, FLAC és AIFF formátumokat 192 kHz / 24 bites mintavételezéssel, illetve az ALAC 96 / 24 bites mintavételezéssel. A készülék speciális formatervezésű áramkörrel rendelkezik a jel útjának rövidítésére, továbbá olyan kiváló minőségű alkatrészekből készült, mint a neves Burr-Brown DAC, PML kondenzátor és Yamaha AC vevő, illetve exkluzív Yamaha jitter csökkentő technológiával rendelkezik.

MusicCast WXAD-10 a nagyobb kényelemért

Ahogy a neve is mutatja, a WiFi adapter a MusicCast rendszer része, tehát egy magas teljesítményű vezeték nélküli hálózati csatlakozás áll rendelkezésére a zene több helyiségben való hallgatásához. A MusicCast egységnek köszönhetően akár különböző helyiségbe is streamelhet zenét. A MusicCast egyszerű kezelését egy mobiltelefonos alkalmazás teszi lehetővé. Egy helyről, akár fél kézzel is kezelheti a MusicCast minden egységét.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA MusicCast WXAD-10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA WXAD-10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA MusicCast WXAD-10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wi-Fi Adapter YAMAHA WXAD-10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wi-Fi Adapter YAMAHA WXAD-10.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ